28. 07. 2020 - 16:03
OD ČISTAČICE DO MILIONERKE! KAKO JE "RUŽNO PAČE" ZAVELO...
907
Shares
OD ČISTAČICE DO MILIONERKE! KAKO JE

OD ČISTAČICE DO MILIONERKE! KAKO JE "RUŽNO PAČE" ZAVELO RONALDA? Sada 100.000 eura zaradi za DESET MINUTA!

28. 07. 2020 - 16:03
0
Shares

Georgina Rodrigez nije, poput nekih izabranica slavnih fudbalera, prosto "bila lijepa - i pronašla bogatog životnog saputnika".

Ne, njena životna priča je prilično drugačija.

 Probila se do te mjere da sada na "čizmi" jednu reklamnu objavu na Instagramu naplaćuje 8.000 eura, a intervju čak 100.000. Mada, potpuno je drugačije izgledala njena mladost.

screenshot-23

Život joj danas djeluje kao san, u mnogome zahvaljujući i tome što je voli upravo Kristijano Ronaldo, ali se za mnogo toga Georgina izborila i sama

- Nisam bila baš lijepo dijete. Sigurno nisam bila najljepša u razredu. Jednostavno, osjećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umjetnosti, ispričala je Georgina za strane medije.

Ljubav prema igri nikada nije prestala, ali je godinama kasnije je "ružno pače" postalo prava ljeptica, pa je riješila da modelingom stigne do većeg novca.

- Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli da pričaju da sam lijepa, da imam dobro tijelo i krenula sam i sama da vjerujem u to.

Kao i svaki početak, i u tom je najprije trebalo da uloži novac kako bi joj se u jednom trenutku vratio, i kada bi ubirala plodove. Nije imala dovoljno para, otišla je u Bristol kako bi usavršila engleski jezik i usput radila.

- Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem.

screenshot-22

- Prvi put smo se susreli dok sam ja radila kao asistent prodaje. Nekoliko dana kasnije, bio je organizovan jedan marketinški događaj drugog brenda, na koji sam, prosto, otišla - kad, tamo i on. Tu smo mogli da pričamo daleko opuštenije, jer nisam bila na svom radnom mjestu. Bila je to ljubav na prvi pogled, i za mene, i za njega - otkrila je Georgina.

Oni su mjesecima bili u vezi, kada je ona ostala trudna.

Rodila se njihova kćerkica Alana Martina.

screenshot-20

Početkom ove godine svijetom je odjeknula jedna otkrivena informacija italijanskih medija, da Kristijano plaća Georginu. Tačnije, ona ima mjesečnu naknadu za to što je kod kuće sa djecom dok je fudbaler na treninzima, utakmicama...

Kako bilo da bilo, njih dvoje su, osim kada fudbalski as hara terenima - a upravo je pomogao Juventusu da nastavi dominaciju u italiji, nerazdvojni. A to je i Ronaldu i Georgini najvažnije.

screenshot-21


Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti