28. 07. 2020 - 10:27
KRVNIČKI DO BESVJESTI SE MLATE U JEZIVIM PODZEMNIM GARAŽAMA!...
907
Shares
KRVNIČKI DO BESVJESTI SE MLATE U JEZIVIM PODZEMNIM GARAŽAMA! Ove kontroverzne i surove borbe prelaze sve granice (VIDEO)

ČEŠKA

KRVNIČKI DO BESVJESTI SE MLATE U JEZIVIM PODZEMNIM GARAŽAMA! Ove kontroverzne i surove borbe prelaze sve granice (VIDEO)

28. 07. 2020 - 10:27
0
Shares

Svijet itekako zabavalju raznorazne borbe, nije bitno pod kojim pravilima. Mnogi već boks smatraju plemenitom vještinom, pa traže nešto žešće. Tako nam iz Češke stiže nova surova verzija borilačkog sporta.

Interesantno, nazvana je jednostavno - "Streetfighter" (Ulični borac), što sigurno dovoljno govori samo po sebi. Naime, radi se o projektu češke MMA promocije "I am Fighter", skraćeno IAF, koja je do sada odradila dva normalna događaja, rekli bi i legalna u dvorani, u sportskim, normalnim okolnostima.

Ipak, ono što su napravili u parking garaži teško da možemo nazvati normalnim, ali utisak je svakako da je intrigantno, uzbudljivo, zanimljivo, kontroverzno, drugačije... Upravo ono što većina i priželjkuje.

IAF Streetfighter zapravo izgleda kao standardni MMA, a trajanje jedne runde je tri minuta kao u amaterskom MMA. Borilište je kvadratnog oblika, postavljeno je usred parking garaže, a oko njega je publika.

Naravno, tu su i "ring" dfevojke kako bi utisak bio jači. Borci na rukama imaju bandaže i normalne MMA rukavice. U borbama se mogu vidfeti brutalni potezi i nokauti. Utisak je da se radi o modernim gladijatorima, a borbe djeluju surovije u ovakvim uslovima.

 

Učitaj još novosti