28. 07. 2020 - 09:51
ODREKLA SE PORODICE! BABA I DEDA JE ODGAJALI, A NJIH NIJE...
907
Shares
ODREKLA SE PORODICE! BABA I DEDA JE ODGAJALI, A NJIH NIJE POZVALA NA VJENČANJE: Bejlova supruga nosi UŽASNU ŽIVOTNU PRIČU

BRITANSKI MEDIJI OTKRIVAJU

ODREKLA SE PORODICE! BABA I DEDA JE ODGAJALI, A NJIH NIJE POZVALA NA VJENČANJE: Bejlova supruga nosi UŽASNU ŽIVOTNU PRIČU

28. 07. 2020 - 09:51
0
Shares

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl od prošle godine u braku je s dugogodišnjom djevojkom Emom Ris Džons, a ceremonija vjenčanja obavljena je u tajnosti. 

Kako su prenijeli vodeći britanski tablidi pozivajući se na dobro obaviještene izvore, skromna svadba je upriličena na Majorci u prisustvu malog broja ljudi. 

Desetak bliskih prijatelja i članova porodice svjedočilo je Bejlovom "da". 

Ceremoniju je obezbjeđivao veliki broj telohranitelja, a sve zbog porodične drame mlade koja se dogodila tik pred vjenčanje. 

bale1

FOTO: PROFIMEDIA

Naime, njen otac Martin odslužio je šestogodišnju kaznu zatvora zbog prevara i pranja novca, a ni ostatak njene porodice nije daleko od kriminala i mnogi se bave dilovanjem droge.

Na vjenčanje nisu bili pozvani ni Emini deda i baba, koji su je odgojili.

Planirali su raskošno vjenčanje u drevnom zamku u Toskani u Italiji. Bio je najavljen i nastup američke pop mega zvijezde - Bijonse.

bale2

FOTO: PROFIMEDIA

Ali sve je odloženo zbog katastrofalnih odnosa u porodici Bejlove supruge.

Nakon što je izašao iz zatvora, Emin otac je počeo da živi s ruskom cvjećarkom, što je još više razbjesnilo njegovu kćerku.

Problem sa zakonom nema samo Emin otac. Članovi Emine porodice su upetljani u aferu s nestalim koferom u kom je bilo 850.000 eura od trgovine drogom, podsjeća Kurir. Automobili koji su pripadali dedi, babi i tetki Eme Džouns su spaljeni 2016. godine, nakon što su poliveni benzinom u kući njene druge tetke u Velsu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good to be back ????????

A post shared by Gareth Bale (@garethbale11) on

U jeku planiranja vjenčanja, Ema je primila još jednu strašnu vijest. Dečko njene sestre je pronađen mrtav.

On se navodno ubio u momentu dok je bio pod istragom socijalne službe u vezi sa starateljstvom nad svojom djecom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? Champions!

A post shared by Gareth Bale (@garethbale11) on

Geret Bejl i Ema u vezi su od srednje škole. Ema ne voli medijsku pažnju te se tek povremeno pojavljuje u javnosti. Par ima dvoje djece. O Emi se zna da je na početku njihove veze radila kao frizerka u Kardifu, a kako je Geret bio uspješniji, tako je i ona polako prorjeđivala svoje poslovne angažmane. Nema javne Instagram i Fejsbuk profile, skromno se oblači i posvećena je porodici.

Učitaj još novosti