27. 07. 2020 - 16:30
DIMITROV SE TEŠKO IZBORIO SA KORONA VIRUSOM, JEDVA SE KREĆE: ...
907
Shares
DIMITROV SE TEŠKO IZBORIO SA KORONA VIRUSOM, JEDVA SE KREĆE:

DIMITROV SE TEŠKO IZBORIO SA KORONA VIRUSOM, JEDVA SE KREĆE: "Bude mi dobro pola dana, pa se..."

27. 07. 2020 - 16:30
0
Shares

Grigor Dimitrov je bio prvi u nizu koji se zarazio korona virusom na Adria Touru, pa je zbog toga cijelo takmičenje moralo da se otkaže.

Samo dan ili dva kasnije stigle su informacije da su pozitivni Novak Đoković, Goran Ivanišević, Marko Paniki, Noletov kondicioni trener i Borna Ćorić. Konkretno, Đoković nije imao nikakve veće probleme, pridržavao se sve vrijeme izolacije i uputstava ljekara, te je sada „kao nov”.

screenshot-5

Bugarin koji se, prema sopstvenim riječima, teško nosio sa simptomima virusa COVID-19.

- Dugo nisam trenirao, više od mjesec dana. Nisam spreman za ozbiljnu igru, mada se sve bolje krećem. Idem u pravom smjeru, ali se i dalje oporavljam. Virus me je baš pokosio. Teško sam disao, umarao sam se, ostao sam bez ukusa i mirisa... Sve što možete zamisliti. Nimalo nije bilo naivno i sretan sam što sam ponovo na terenu. Zato i cijenim ovdje svaki dan proveden na terenu. Bio sam sam potpuno sam po cijeli dan i mnoge stvari su mi prolazile kroz glavu. Ma koliko bio psihički jak, negativne misli se pojave. Moja najveća poruka je da ne smijemo potcijeniti i mentalno stanje zaraženih. Bit će bolje, ali čudna su vremena - rekao je Dimitrov

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti