27. 07. 2020 - 14:11
NAKON ODLIČNE SEZONE Nemanja Matić privatnim avionom krenuo na...
907
Shares
NAKON ODLIČNE SEZONE Nemanja Matić privatnim avionom krenuo na odmor: Žena objavila fotke luksuza i neprocjenjivog pogleda

INSTAGRAM

NAKON ODLIČNE SEZONE Nemanja Matić privatnim avionom krenuo na odmor: Žena objavila fotke luksuza i neprocjenjivog pogleda

27. 07. 2020 - 14:11
0
Shares

Nemanja Matić je uspješno završio misiju zvanu Liga šampiona s Mančester junajtedom i nakon posljednjeg kola Premijer lige mogao je da "bukira let" za egzotičnu destinaciju na kojoj će odmoriti s porodicom.

nemanja-matic-830x0

Prethodnih godina, Matići su birali Dubai, a ostaje da se vide prve fotke na Instagramu, da vidimo da li je ponovo u pitanju Dubai, ili neka druga egzotična destinacija.

Za to vrijeme možete da pogledate kako izgleda privatni avion kojim je Nemanja Matić sa svojom porodicom krenuo na odmor.

nemanja-matic-aleksandra-matic-830x0

Pošto je riješio pitanje učešća u Ligi šampiona, bio jedan od najboljih igrača svog tima u drugom dijelu sezone i jedan od najzaslužnijih za mjesto u eliti, i pošto je prethodno potpisao produženje ugovora na još tri godine, Matić je mogao konačno da zasluženo odmori i predahne, piše Telegraf.

nemanja-matic-aleksandra-matic-privatni-avion-830x0

Nema sumnje da će mu to prijati poslije naporne sezone koja je zbog pandemije korona virusa i prekinuta na više od dva mjeseca.

nemanja-matic2-830x0

.

nemanja-matic-deca-830x0

.

nemanja-matic-privatni-avion-830x0

Foto: Instagram

Učitaj još novosti