27. 07. 2020 - 13:47
Rezovi u igračkom kadru Dinama: Mamić u narednoj sezoni ne...
907
Shares
Rezovi u igračkom kadru Dinama: Mamić u narednoj sezoni ne računa na Hajrovića!

ZMAJ MOŽE POTRAŽITI NOVI KLUB

Rezovi u igračkom kadru Dinama: Mamić u narednoj sezoni ne računa na Hajrovića!

27. 07. 2020 - 13:47
0
Shares

Šef stručnog štaba hrvatskog prvaka Dinama Zoran Mamić u sljedećoj sezoni ne računa na usluge 24-godišnjeg Nigerijca Iyayija Atiemwena.

Osim Nigerijca, najbliži odlasku je i Izet Hajrović, a zagrebačke Sportske novosti pišu kako spomenuti dvojac nije praktički ni u jednoj kombinaciji novog trenera za sljedeću sezonu budući da Modri na tim pozicijama imaju cijelu plejadu mladih i talentiranih igrača.

Podsjećamo, Atiemwen je u Dinamo stigao u siječnju 2019. godine iz Gorice za 2,65 miliona eura. Iako je popularni Bili stigao u statusu hit igrača HNL-a, on se na Maksimiru ipak nije uspio nametnuti.

Proljetni dio ove netom završene sezone 24-godišnjak je proveo na posudbi u Lokomotivi, a zasad nije poznato hoće li ga Goran Tomić imati na raspolaganju i u sljedećoj sezoni ili će ga čelnici Dinama već ovog ljeta prodati.

Dodajemo za kraj kako Atiemwen s Dinamom ima važeći ugovor do ljea 2024. godine, a svojoj dosadašnjoj karijeri promijenio je čak devet klubova.

Što se tiče bh. nogometaša, Hajrović je ostao jedini igrač koji nije pristao na smanjenje primanja nakon što je to posljednji učinio Francois Moubandje. Godišnje navodno zarađuje 850.000 eura i najbolje je plaćeni igrač u Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Učitaj još novosti