26. 07. 2020 - 17:46
BOMBA JE ODJEKNULA! Setien je već bivši, Messi odlučio ko će...
907
Shares
BOMBA JE ODJEKNULA! Setien je već bivši, Messi odlučio ko će biti novi trener: Xavi i Kluivert izvisili, Barcu preuzima OVAJ TRENERČINA!

THE SUN TVRDI

BOMBA JE ODJEKNULA! Setien je već bivši, Messi odlučio ko će biti novi trener: Xavi i Kluivert izvisili, Barcu preuzima OVAJ TRENERČINA!

Sport.ba
26. 07. 2020 - 17:46
0
Shares

Trener Barcelone Quiqe Setien nalazi se na izlaznim vratima katalonskog kluba, a kao potencijalni nasljednici spominjali su se Patrick Kluivert, Xavi Hernandez i još neki stručnjaci.

Naravno, itekako će se pitati i sam Leo Messi, koji ima više nego zanimljivu zamjenu. Naime, sjajni Argentinac uopće ne krije da nije oduševljen Setienom i njegovim metodama rada, pa će skoro sigurno bivši prvaci Španije u novu sezonu ući i s novim trenerom.

messi-igg

Nevjerovatna ekskluziva stiže nam danas s Otoka - omaleni Argentinac nagovara čelnike Barce da angažuju nikog drugog do Marcela Bielsu.

Popularnom "Ludak" uveo je Leeds u Premiership, a s ovim timom ima ugovor još samo do kraja mjeseca. Očito je to dobro nanjušio lukavi Messi i želi sunarodnjaka vidjeti na klupi Katalonaca.

Leeds sigurno nije očekivao nikakve probleme vezane za produženje saradnje, međutim, interesovanje Barcelone unijelo je ozbiljan nemir u klub i moglo bi da itekako zakomplikuje već skoro pa gotove stvari.

bielsa2

Englezi tvrde da Messi smatra kako bi Bielsa bio idealno rješenje za trenera. Podsjetimo, Barcelona je ove sezone ostala bez trofeja u Španiji, a ako ne osvoji Ligu prvaka biće to prvi put od 2008. godine da Katalonci ne osvoje nijedan trofej u sezoni. Što bi po navijače sigurno bilo katastrofalno...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti