24. 07. 2020 - 07:42
NAVIJAČI BIJESNI, SARRI PONOVO OSTAVIO PJANIĆA NA KLUPI:...
907
Shares
NAVIJAČI BIJESNI, SARRI PONOVO OSTAVIO PJANIĆA NA KLUPI: Smislio strašno glup razlog

NAVIJAČI BIJESNI, SARRI PONOVO OSTAVIO PJANIĆA NA KLUPI: Smislio strašno glup razlog

24. 07. 2020 - 07:42
0
Shares

Fudbaleri Juventusa ispustili su priliku da pobjedom na gostovanju kod Udinesea osiguraju odbranu šampionske titule, a ekipa Stare dame poražena je večeras s 2:1.

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić i današnji susret, baš kao i meč prethodnog kola protiv Lazija, počeo je na klupi za rezervne igrače.

Tri minute prije kraja prvog dijela Matthijs de Ligt postigao je četvrti prvenstveni pogodak u ovoj sezoni, a prvi izvan šesnaesterca. Mladi Holanđanin je lijepo pogodi donji desni ugao gola Udinesea udarcem sa nekih 18-19 metara.

sari
 
Minimalna prednost gostiju iz prvog poluvremena anulirana je poslije samo sedam minuta igre u nastavku. Strijelac je bio Nestorovski, a asistent Sema. Totalni preokret domaći su kreirali u drugoj minuti sudijske nadoknade kada je Fofana pogodio za konačnih 2:1, te na taj način odgodio šampionsko slavlje u Torinu.

Pjanić ni večeras nije dobio ni minute, a Sarri je nakon meča objasnio zašto:

“Pjanić ima mali problem sa aduktorom, ali ništa posebno. To nije razlog zašto ga nisam ubacio. Ovo jednostavno nije bio meč za njega”, pokušao se opravdati Sarri.

Učitaj još novosti