23. 07. 2020 - 09:46
TURSKI DUH U CENTRU LONDONA, MESUT OZIL POKAZAO DOM: Kuća od...
907
Shares
TURSKI DUH U CENTRU LONDONA, MESUT OZIL POKAZAO DOM: Kuća od 10 miliona, ZANIJEMIT ĆETE KADA VIDITE OVE KOLEKCIJE

TURSKI DUH U CENTRU LONDONA, MESUT OZIL POKAZAO DOM: Kuća od 10 miliona, ZANIJEMIT ĆETE KADA VIDITE OVE KOLEKCIJE

23. 07. 2020 - 09:46
0
Shares

Duh Turske usred Londona, upravo tako izgleda kuća jednog od najboljih igrača svijeta. I po svemu sudeći najtvrdoglavijeg fudbalera.
 
Mesut Ozil važi za jednog od najkontroverznijih fudbalera današnjice, ali i za najplaćenijeg, pa onda ni ne čudi činjenica da može da se pohvali luksuznim životom.

Ozil je pokazao svoj dom u Londonu koji je mnoge ostavio bez daha. Luksuzni ukrasi, slike na zidovima. Njemac u svojoj kući između ostalog ima sobu za zabavu, kolekciju skupe obuće i garderobe, na kraju i automobila.

mesut1

Posebno je interesantan cipelarnik u kome ima preko 50 pari patika, naravno – najnovijih modela.

Dnevna soba u kojoj igrač Arsenala ne provodi puno vremena uglavnom služi za dolazak gostiju. Tu se druže i opuštaju na velikoj ugaonoj garnituri, a Mesut se pohvalio kako je taj lijepi komad namještaja u njegov dom stigao pravo iz Turske.
 
Kuća je vrijedna 10 miliona dolara, a prije nego što je preuzme drugi vlasnik, Ozil je pokazao čega sve ima u ovoj raskošnoj vili.

mesut2

Osim igranja fudbala na najpoznatijim terenima na svijetu, Ozil voli igrati i preko malog ekrana pa je tako jednu prostoriju namjenio igranju igrica, najčešće su u pitanju sportske igrice, pa se može reći da je to trenutno jedina šansa da Ozil bar na neki način igra fudbal. Naime, slavni fudbaler u toj video sobi ima televizor koji zauzima cijeli zid i na kome igra PES.

On sjedi na tribinama, malo se sunča, malo se štiti kišobranom, a plata uredno liježe… Ove sezone je odigrao 23 utakmice, a od momenta kada je nastavljeno prvenstvo u igru nije ušao ni minut.

Sjedi na tribinama, a klub nedeljno košta 350.000 funti!

Čitava tura završava se pokazivanjem voznog parka, a Mesut svakog dana ima veliki i kvalitetan izbor kada su u pitanju skupocjeni automobili.

Nikako ne može da se kaže da njemačkom fudbaleru cvjetaju ruže kada je riječ o fudbalskoj karijeri. Od početka sezone igrao je na samo dve utakmice za Arsenal, dok je sa reprezentacijom Njemačke završio nakon što se na internetu pojavila fotografija na kojoj se nalazi sa predsjednikom Turske, Redžepom Erdoganom. Tada je fudbaler primao prijetnje sa svih strana, a pričao je i o tome.

mesut3

Krajem jula prošle godine, Ozil je napadnut na ulici u Londonu. Dva razbojnika naoružana noževima željela su da opljačkaju fudbalera, ali nisu uspjeli zahvaljujući Seadu Kolašincu, Mesutovom saigraču.

Učitaj još novosti