23. 07. 2020 - 07:48
DILETTA I IBRA UHVAĆENI NA DJELU, ITALIJA BRUJI O NJIHOVOJ...
907
Shares
DILETTA I IBRA UHVAĆENI NA DJELU, ITALIJA BRUJI O NJIHOVOJ ROMANSI: Ostavila dečka zbog njega?!

DILETTA I IBRA UHVAĆENI NA DJELU, ITALIJA BRUJI O NJIHOVOJ ROMANSI: Ostavila dečka zbog njega?!

23. 07. 2020 - 07:48
0
Shares

Zgodna talijanska voditeljka Diletta Leotta ponovo je sama, tako barem tvrde talijanski mediji na osnovu tračeva, ali i njenih aktivnosti na društvenim mrežama.
 
Naime, Leotta je nedavno uklonila zajedničku fotografiju sa bokserom Danieleom Scardinom, što je gotovo siguran pokazatelj i potvrda da je ljubav pukla.

Ipak, i dalje ima nekoliko njihovih zajedničkih fotografija na profilima boksera i voditeljke, pa to još ne može da bude definitivna potvrda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prima e dopo la quarantena ????

Objavu dijeli ????Diletta Leotta???? (@dilettaleotta)

Ono što dodatno podgrijava spekulacije jeste i podatak da je Scardina otputovao na odmor na Ibizu sam, dok je Diletta izabrala odmor na Siciliji u okviru svoje porodice.

Njih dvoje su bili u vezi od jula prošle godine, kada su ih paparaci snimili kako razmjenjuju nježnost na jahti.

Međutim, ova talijanska ljepotica je zagolicala pažnju javnosti zbog skorašnje poslovne saradnje sa Zlatanom Ibrahimovićem, koja, navode tračerski talijanski mediji, djeluje da se izrodila u nešto mnogo dublje od pukog zajedničkog poslovnog aranžmana.

Leotta i Zlatan su nedavno viđeni na večeri poslije meča Milana i Parme što je još više podgrijalo spekulacije o njihovoj romansi, za mnoge je to i ključni dokaz zbog čega je lijepa Diletta stavila tačku na vezu sa bokserom Scardinom.

Postoji i druga “škola mišljenja” po pitanju odnosa Zlatana i Dilette, ona koja kaže da su njih dvoje ipak samo trenutni poslovni saradnici koji rade na istom projektu (reklama), pa je i normalno da se viđaju, te da ničega kao što je ljubavna iskra nema između njih dvoje.

Mada, imajući u vidu da je Dilettin prethodni momak istetovirani bokser, pravi primjerak alfa mužjaka, te da veoma podsjeća po tome na Zlatana, mnogi su skloni da tvrde kako je ljepotica ponovo “pala” na čari mišićavog išaranog sportiste.

Njih dvoje su i skorašnjom Instagram prepiskom, poslije pobjede Milana nad Juventusom od 4:2, zagolicali pažnju javnosti, i maltene od tada ih mediji “drže na oku”.

Podsjetimo, Zlatan Ibrahimović ima nevjenčanu suprugu Helenu Seger, koja je starija od njega 11 godina, a Zlatanu je podarila dvoje djece, sinove Maximiliana i Vincenta.

Učitaj još novosti