21. 07. 2020 - 21:17
Khabibov menadžer Conoru: Dat ćemo ti borbu samo pod jednim...
907
Shares
Khabibov menadžer Conoru: Dat ćemo ti borbu samo pod jednim uvjetom

Khabibov menadžer Conoru: Dat ćemo ti borbu samo pod jednim uvjetom

21. 07. 2020 - 21:17
0
Shares

Menadžer neporaženog prvaka lake kategorije UFC-a Khabiba Nurmagomedova, ovih dana je prihvatio ulogu Khabibovog glasnogovornika. Dagestanski borac je u procesu žalovanja nakon što mu je ranije ovog mjeseca od posljedica koronavirusa preminuo otac.

Abdelaziz je tako otkrio da Khabib ne razmišlja o mirovini te kako se protiv Justina Gaethjea, privremenog prvaka, želi boriti prije kraja ove godine.

S druge strane, borilački svijet silno želi vidjeti revanš između Khabiba i Connora McGregora. Podsjećamo, radilo se o najgledanijoj UFC borbi svih vremena. Nakon što je Khabib pobijedio, započela je opća tučnjava u kavezu i oko njega između dva tima, koja je rezultirala višestrukim uhićenjima i suspenzijama.

screenshot-7

Irski borac službeno se nalazi u mirovini, ali javna je tajna kako samo čeka pravi poziv i ugovaranje borbe koja bi mu donijela milijune. Trenutno u UFC-u nema mnogo kandidata za takav pothvat i Khabib mu je i dalje najbolja opcija. 

Međutim, Abdelaziz tvrdi kako oni nisu naročito zainteresirani za tu borbu: "Mi smo ti koji sada vode glavnu riječ i ugovaraju borbe. Conor je sada samo rezerva. Neka proba spustiti kilograme do granice kategorije i čeka da nešto zaradi. Mi se spremamo na Gaethjea, to je borba između dvojice prvaka. Conor nije čak ni treći izazivač, on je četvrti ili peti. Njemu je najbolje da se bori s Masvidalom ili Diazom."

Na kraju, dodao je kako postoji jedan uvjet pod kojim bi razmislili o revanšu: "To sam već rekao. Ako Conor želi Khabiba, najprije se mora boriti s Islamom Makhačevom."

Makačev je također Dagestanac i jedan od Khabibovih trening partnera. Ima omjer od 18 pobjeda i jednog poraza u karijeri i za proboj na vrh UFC-a fale mu borbe protiv velikih imena.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti