19. 07. 2020 - 16:19
NA IVICI SMRTI ZBOG MISTERIOZNOG VIRUSA Smršala je 20 kg, kosa...
907
Shares
NA IVICI SMRTI ZBOG MISTERIOZNOG VIRUSA Smršala je 20 kg, kosa je opadala, zubi se klimali! BIVŠA ŠAMPIONKA SADA JE NAJSRETNIJA NA SVIJETU

MARION BARTOLI

NA IVICI SMRTI ZBOG MISTERIOZNOG VIRUSA Smršala je 20 kg, kosa je opadala, zubi se klimali! BIVŠA ŠAMPIONKA SADA JE NAJSRETNIJA NA SVIJETU

19. 07. 2020 - 16:19
0
Shares

Sjećate li se Marion Bartoli? Francuskinje koja je 2013. osvojila Vimbldon, a onda je iznenada poslije najvećeg uspjeha u karijeri riješila da se povuče, iako je imala samo 28 godina.

Francuska teniserka je u posljednjih sedam godina je preživjela mnogo toga. Bila je na vrhuncu karijere, osvojila je Vimbldon, a zatim se kao lavica borila s opakom bolešću... Uspjela je da slavi i u najvažnijem meču u životu i sada je dobila najljepše moguće vijesti - uskoro će postati mama!

Bartoli, koja je u braku s belgijskim fudbalerom Jahijom Bumedinom, i živi u Dubaiju, na Instagramu je nedavno objavila da čekaju djevojčicu.

Bartoli se 2016. godine zarazila misterioznim virusom koji joj je napao krvni sistem tokom puta u Indiji, a zbog iscrpljenosti organizma provela je 4 mjeseca u bolnici, piše Kurir. Doktori su joj rekli da je na ivici smrti, svakodnevno su se borili za njen život. Opadalo joj je kosa, zubi su počeli da se klimaju, prolazila je kroz pravi pakao.

Izgubila je više od 20 kilograma i u javnosti se tada spekulisalo da je na pragu anoreksije, niko nije znao pravu istinu, kroz šta zapravo prolazi nesretna Bartoli.

Na sreću, uspjela je da se oporavi, ali će morati u budućnosti da bude izuzetno pažljiva kada je riječ o ishrani, načinu života... i moraće da izbjegava potovanja u pojedine zemlje zbog zdravstvenog rizika.

 

Učitaj još novosti