18. 07. 2020 - 10:49
FEDERER U LOŠEM STANJU, POVRIJEDIO SE U NAJBOLJEM MOGUĆEM...
907
Shares
FEDERER U LOŠEM STANJU, POVRIJEDIO SE U NAJBOLJEM MOGUĆEM TRENUTKU: Oglasio se njegov trener, loše vijesti!

FEDERER U LOŠEM STANJU, POVRIJEDIO SE U NAJBOLJEM MOGUĆEM TRENUTKU: Oglasio se njegov trener, loše vijesti!

18. 07. 2020 - 10:49
0
Shares

Teniski trener Severin Luti govorio je o potencijalnom povlačenju Rodžera Federera.

- On je oduvijek uživao u životu na Turneji. Nikada nisam čuo od njega da kaže da mora da se povuče jer želi da promijeni način života, ili zato što je umoran od putovanja. Ništa ne možete stoprocentno da isključite, ali s obzirom da on i dalje uživa u tenisu i tome da provodi vrijeme sa prijateljima koje ima svugdje, ja mislim da se on neće penzionisati ni 2021. godine - izjavio je Luti za "Smash magazine

rodzer-federer-foto-profimedia

Luti se osvrnuo i na dvije Rodžerove operacije ove godine, zbog kojih je odlučio da završi sezonu.

- Istina je da je povreda došla u najboljem mogućem trenutku, pogotovo kada pogledamo šta se desilo sa novim sistemom bodovanja, iako to nije mnogo uticalo na njega emotivno. On nije osoba koju takve stvari frustriraju. Dan poslije operacije on je rado gledao na to što će moći vrijeme da provodi sa svojom porodicom. On ima jedinstvenu sposobnost da bude ambiciozan a da istovremeno ne bude opsednut ili frustriran neočekivanim okolnostima -ističe Švajcarac.

Ovo nije prvi put da 38-godišnjak iz Bazela ide korak unazad zbog povrede. Isto se desilo i 2016. godine.

- U oba slučaja on je morao na operaciju i u oba slučaja doživio je prepreku u oporavku kada je morao da krene ispočetka. On je od prvog momenta na budućnost gledao optimistično i sve dočekao na pozitivan način. Mislim da mu je dosta pomoglo to kroz šta je prošao 2016. godine - zaključio je Luti.

Sport.ba/Srbijadanas

Učitaj još novosti