15. 07. 2020 - 08:46
NOVAKOV DEDA IZAŠAO U JAVNOST, NIKO NIJE ZNAO DA JE ŽIV! ...
907
Shares
NOVAKOV DEDA IZAŠAO U JAVNOST, NIKO NIJE ZNAO DA JE ŽIV!  Otkrivena najveća tajna Đokovića

NOVAKOV DEDA IZAŠAO U JAVNOST, NIKO NIJE ZNAO DA JE ŽIV! Otkrivena najveća tajna Đokovića

15. 07. 2020 - 08:46
0
Shares

Novakov deda je bio oficir Vojske SFRJ, a malo ko zna da je još uvijek živ.

- Nisam se eksponirao, generalno sam povučen čovjek - ovako je počeo ispovijest Zdenko Žagar (82), otac Dijane Đoković i rođeni deda najboljeg tenisera svijeta. 
Iako u poodmaklim godinama, Zdenko djeluje vrlo vitalno, pa odmah zaključujemo da je Novak dio gena povukao od njega. Na zidu visi Noletov reket, u drugoj prostoriji je sobni bicikl.

2278145-001-profimedia-profimedia-copy-ff

- Geni su geni. Često se zezam na tu temu. Aktivan sam, bavio sam se dosta odbojkom, još igram rekreativno. Obožavam skijanje - istakao je naš domaćin.

- Pa Dijana je Srđana upoznala na skijanju na Kopaoniku, on i njegov brat su bili vrhunski skijaši, takmičari i reprezentativci. Kasnije se rodio Novak kao prvi njihov sin, ali nisam mnogo učestvovao u njegovom odrastanju.  

screenshot-4

Dodaje da je Srđan Đoković čudo od čovjeka i da je najzaslužniji za stvaranje najboljeg tenisera i sportiste svijeta.

- Sjećam se, baš smo se vratili sa skijanja, zove me Dijana. "Tata, pozajmili smo novac na tvoje ime", saopšti mi. Ja je upitam kako će to da vrati. Ona odgovori da ne brinem. I jednog dana pitam šta je bilo s tim dugom, i oni kažu da su sve pošteno vratili, i glavnicu i kamate, koje su inače bile velike. I ja sam im pozajmljivao, naravno, bez kamate i uvijek bi mi vratili.

Sport.ba/Alo

Učitaj još novosti