14. 07. 2020 - 12:54
BIJESNA KOLA, TETOVAŽE I MIŠIĆI... ON JE BIO BISER ZVEZDE:...
907
Shares
BIJESNA KOLA, TETOVAŽE I MIŠIĆI... ON JE BIO BISER ZVEZDE: Sada nema klub, ali žene LUDE ZA NJIM

BIJESNA KOLA, TETOVAŽE I MIŠIĆI... ON JE BIO BISER ZVEZDE: Sada nema klub, ali žene LUDE ZA NJIM

14. 07. 2020 - 12:54
0
Shares

Vanja Vučićević, sin nekadašnjeg fudbalera Partizana, Nebojše Ušketa Vučićevića, nastavio je očevim stopama i  postao fudbaler. 

Smatrali su da je veliki talent,ali za 22 godine nije uspio da se pretjerano istakne, a posljednjih 6 mjeseci je bez kluba.

1594719192758-vanja-vucicevic-830x0

Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Čukaričkog, a zatim je prešao u Crvenu zvezdu i najavljivan je kao veliki talenat i zalog za budućnost. Međutim, Zvezda ga je do kraja ugovora slala na pozajmice i za prvi tim je nastupio na samo dvije zvanične utakmice, gdje  nije imao učinak, da bi na kraju otišao u Krila Sovjetov iz Samare.

I u Krila Sovjetov, kao i u Zvezdi, trenirao ga je Miodrag Grof Božović, ali ni u Rusiji se nije pretjerano istakao.

Poslije epizode u Samari, nakon što se "izjalovio" transfer u Lokomotivu iz Zagreba, vratio se u Srbiju, gdje je igrao za Sinđelić od ljeta 2019. do početka januara ove godine, od kada je slobodan igrač.

Za sada nema naznaka gdje bi mogao da nastavi karijeru i kada, a za to vrijeme on na Instagramu izaziva veliku pažnju objavama na kojima vozi "nabudžena" kola, gdje uživa u Dubaiju, u bazenima i pokazuje mišićavo tijelo, ili se fotografiše u kafićima dok ispija kafe.

Pogledajte i sami kako to izgleda:

screenshot-45

screenshot-46

screenshot-47

screenshot-48

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti