13. 07. 2020 - 23:44
Igrač Hajduka se naklonio suigraču
907
Shares
Igrač Hajduka se naklonio suigraču

Igrač Hajduka se naklonio suigraču

13. 07. 2020 - 23:44
0
Shares

Junak sinoćnjeg derbija Dinama i Hajduka (2:3) bio je Mario Čuić, 19-godišnji veznjak koji je postigao dva pogotka za splitsku momčad u okršaju 34. kola HNL-a.

Nakon utakmice na Maksimiru Čuiću se naklonio suigrač i imenjak Vušković.

hajduka-se-naklonio-suigracusvaka-mu-cast

"Čuić je sjajan igrač, neka samo nastavi ovako. Svaka mu čast na ovoj predstavi", rekao je Mario Vušković nakon utakmice u kojoj je Hajduk prvi put u povijesti HNL-a na Maksimiru zabio tri gola Dinamu.

Čuić, koji je u Hajduku pet godina, do najvećeg hrvatskog derbija nije se upisao u strijelce u dresu splitskog kluba za koji je debitirao prije mjesec dana protiv Istre. Debitantski pogodak zakucao je vrataru Dinama Dominiku Livakoviću u suprotni kut s 12-13 metara, a pred kraj susreta pogodio je i glavom, nakon što mu je Caktaš prenio loptu na drugu vratnicu.

"Promašeni jedanaesterac nas je ujedinio"

Vušković je kao ključni detalj derbija naveo promašeni jedanaesterac Hajdukovog Mije Caktaša kod 1:0 za Dinamo.

"Taj promašeni jedanaesterac nas je još više ujedinio, dobili smo nalet energije. Vjerovali smo jedan u drugoga, bili smo puni samopouzdanja. Malo smo promijenili formaciju s četiri igrača iza, mislim da je to urodilo plodom i da smo odigrali dobru utakmicu te zasluženo slavili. Idemo ovo proslaviti, trener je zadovoljan pa se okrećemo novoj utakmici."

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti