13. 07. 2020 - 11:13
O NJEMU BRUJI HRVATSKA: Heroj velike pobjede Hajduka na...
907
Shares
O NJEMU BRUJI HRVATSKA: Heroj velike pobjede Hajduka na Maksimiru je, zapravo, Hercegovac, otac mu je itekako poznat!

HRVATSKI MEDIJI SE RASPISALI

O NJEMU BRUJI HRVATSKA: Heroj velike pobjede Hajduka na Maksimiru je, zapravo, Hercegovac, otac mu je itekako poznat!

13. 07. 2020 - 11:13
0
Shares

Najveći hrvatski derbi donio je sjajnu nogometnu predstavu, u kojoj su na kraju, iznenađujuće, slavili gosti iz Splita sa 3:2.

Osim što je osvojio velika tri boda koja će mu dati podstrek za predstojeće utakmice, Hajduk je dobio i Marija Čuića, o kojem danas priča cijela Hrvatska.

U pitanju je 19-godišnji momak iz mjesta Brišnik pokraj Tomislavgrada. Za Hajduk je debitovao prije mjesec u pobjedi nad Istrom, a sada je s dva gola srušio Dinamo na Maksimiru i pokazao da mu se smiješi blistava budućnost.

Malo je poznato da je njegov otac Tomislav Čuić, poznati premijerligaški sudac, koji, uz Marija, ima još četvero djece.

2020-07-13-00-50-1408

"Mario i dvije godine mlađi Filip su u Hajduku, dva najmlađa brata treniraju fudbal u HNK Tomislav, a i sestra je talentovana za sport", kazao je za "Sportske novosti" stariji Čuić, pa im otkrio da je i on, također, u nogometu.

"Sudio sam Premijer ligu BiH dugih 14 godina. Nije bilo jednostavno iz malog mjesta održati se na najvišoj razini tolike sezone. Nisam se nikad plašio, nisam imao strah", ispričao je.

Ponosan je, naravno, na sina Marija i sve ovo što prolazi posljednjih mjeseci.

cuic

"Srce mi je bilo puno kada sam vidio svog sina na terenu u Puli, u njegovom debiju za Hajduk. Ispunio se moj, njegov i san cijele porodice. Ali, to je tek prvi korak, treba igrati i stalno se dokazivati. Ne može nitko igrati osim tebe, uvijek to kažem Mariju. Jedino je teren mjerilo i, budeš li pravi, ništa ti u životu neće pobjeći niti će drugi uzeti."

Učitaj još novosti