13. 07. 2020 - 09:48
NOVA BOMBA NA MARAKANI, STANKOVIĆ ZADOVOLJNO TRLJA RUKE: Bivši...
907
Shares
NOVA BOMBA NA MARAKANI, STANKOVIĆ ZADOVOLJNO TRLJA RUKE: Bivši reprezentativac Srbije STIŽE u Zvezdu! Ukoliko stigne i Bastos imat će DREAM TEAM

ZVEZDA SVE JAČA

NOVA BOMBA NA MARAKANI, STANKOVIĆ ZADOVOLJNO TRLJA RUKE: Bivši reprezentativac Srbije STIŽE u Zvezdu! Ukoliko stigne i Bastos imat će DREAM TEAM

13. 07. 2020 - 09:48
0
Shares

Crvena zvezda intenzivno pregovara oko dovođenja Bastosa iz Lazija, ali su na Marakani spremni da poslije Aleksandra Katija dovedu još jednog velikog ljubimca Delija!

Riječ je o Milošu Ninkoviću, koji je prethodnih godina s uspjehom igrao u Australiji za ekipu Sidneja. Crvena zvezda je, kako prenosi "Informer", već neko vrijeme u kontaktu s iskusnim vezistom koji je velika želja Dejana Stankovića. Nekadašnji vezista šampiona Srbije još uvijek vaga da li da po drugi put obuče dres omiljenog kluba.

ninkovic-1

Foto: Profimedia

Time bi uprava srpskog šampiona riješila pitanje veznog reda, pa bi Seku Sanogo dobio partnera u vezi, dok bi ispred njih dejstvovao još jedan povratnik, Aleksandar Katai. Nema sumnje da bi navijači crveno-belih bili oduševljeni ako bi Dejan Stanković upario Ninkovića i Kataija.

Ukoliko se popularni "Nine" odluči na povratak, to bi najvjerovatnije značilo i završetak karijere u voljenom dresu, jer vezista u decembru ove godine vezista puni 36 godina. Naravno, daleko od toga da nema više šta da ponudi, a sigurno i da bi donio potrebno iskustvo u svlačionicu i dodatno pomogao mlađim snagama poput Veljka Nikolića, Željka Gavrića i ostalih Zvezdinih bisera.

Problem crveno-bijelima predstavljaće ugovor Ninkovića u Sidneju. Srbin je u decembru prošle godine produžio saradnju s Australijancima do kraja 2021. godine, što znači da mu je ostalo nešto manje od 18 mjeseci saradnje s ovim timom.

Podsjetimo, Miloš Ninković je u sezoni 2013/2014. nosio Zvezdin dres, a na Marakanu je stigao iz kijevskog Dinama. U prvom mandatu odigrao je 27 mečeva i upisao pet pogodaka uz četiri asistencije, a ta sezona ostaće upamćena po tituli crveno-belih, ali i suspenziji od strane UEFA jer im je onemogućeno da se bore u kvalifikacijama za Evropu. U nacionalnom timu, vezista je upisao 28 utakmica.

Učitaj još novosti