12. 07. 2020 - 11:57
"DA LI JE ON GLUP, ILI... ŠTA?!" SAIGRAČI BIJESNI na Nikolu...
907
Shares

"DA LI JE ON GLUP, ILI... ŠTA?!" SAIGRAČI BIJESNI na Nikolu Jokića zbog korona virusa, NEVJERICA

12. 07. 2020 - 11:57
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Povratak Nikole Jokića u ekipu Denver Nagetsa nije doveo do oduševljenja u ekipi.

Dok se svakog časa očekuje da se naš as priključi timu u Orlandu, gdje će biti odigrana završnica ovogodišnje sezone, pojedini članovi Nagetsa su poslije uvodnih treninga u "mehuru" koji su čelnici lige napravili u "Diznijevom svetu" na vrlo čudan način govorili o srpskom centru.

jokic

Plejmejker Denvera, Džamal Marej, koji s Jokićem čini udarni tandem, upitan je kako gleda na povratak Jokića u Sjedinjene Američke Države iz Srbije, gdje je i bilo utvrđeno da je inficiran korona virusom.

Odgovor je zapanjio mnoge navijače Nagetsa, a glasio je:

"Ako nema (korona virus), onda je to dobro. Ja se nadam da nema i da, kada dođe ovde, da neće kontaminirati cijeli 'mjehur'. Bilo bi dobro da imamo sve naše saigrače na raspolaganju", istakao je Marej.

Ovako hladan Marejev stav, neskriveno i osuđujući, izazvao je lavinu komentara pristalica Denvera.

"Očekivao sam pozitivniji stav", "Nije ovo baš izjava koja puca od samopouzdanja", "Šta priča ovaj lik?", bili su samo neki od komentara na objavu DNV-ovog novinara Harisona Vinda koji je prenio Marejevu izjavu od riječi do riječi.

A među ostalima su se našli i "Džamal mora da je bio na nekim narkoticima" i "Da li je Džamal glup? Da li se on to šalio? Kakva je ovo j***** izjava?".

Sport.ba/Blic

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti