12. 07. 2020 - 09:44
SPLETKA PROTIV VUJADINA NA KIPRU? SAVIĆ U DVA DANA POTPUNO...
907
Shares
SPLETKA PROTIV VUJADINA  NA KIPRU? SAVIĆ U DVA DANA POTPUNO OPORAVLJEN od korone, a i ponovo zaražen?

SPLETKA PROTIV VUJADINA NA KIPRU? SAVIĆ U DVA DANA POTPUNO OPORAVLJEN od korone, a i ponovo zaražen?

12. 07. 2020 - 09:44
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Udarna vijest kiparskih medija danas jeste da je Vujadin Savić bio pozitivno testiran na Kovid-19 u Nikoziji, mada je prethodno triput bio negativan u Srbiji.

Savić je bio zaražen koronom, ali se izliječio, makar prema negativnim nalazima Instituta Batut od 25. juna, pa 4. i 6. jula koji su garantovali da je oporavljen.

screenshot-16

Uslijedio je put na Kipar radi okupljanja Apoela i klupskih obaveza srpskog defanzivca koji se testirao 8. jula u Nikoziji, a već iste večeri bio je obavješten da je ponovo pozitivan. 

Nelogičnosti ima pregršt u slučaju srpskog fudbalera, kao i osnovne sumnje u nečasne radnje.

Dan kasnije, pošto je klub javio da je pozitivan, na svoju ruku i bez znanja ljudi u Apoelu se Savić testirao u jednoj priznatoj i sertifikovanoj kiparskoj laboratoriji koja je isto potvrdila da se oporavio, odnosno da je negativan.

screenshot-15

Postavlja se pitanje, da li je riječ o pritisku na Savića kako bi bio duže van terena i prihvatio smanjenje plate u naredne dvije godine ugovora čime bi mogao da se bavi Apoel, ili je zaista test ponovo bio pozitivan.

Apoel je 9. jula popodne, nakon privatnog testa, od Savića tražio da se ponovo testira i opet je bio pozitivan na Kovid-19, a kiparsko ministarstvo je čak reagovalo insistiranjem na odlaganju druženja fudbalera Apoela sa navijačima.

screenshot-14

Sport.ba/Blic

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti