11. 07. 2020 - 20:42
ITALIJANI: Ako Conte napusti Inter, njegova zamjena bit će ON
907
Shares
ITALIJANI: Ako Conte napusti Inter, njegova zamjena bit će ON

ITALIJANI: Ako Conte napusti Inter, njegova zamjena bit će ON

11. 07. 2020 - 20:42
0
Shares

Antonio Conte  bi mogao napustiti Inter nakon završetka sezone, pišu talijanski mediji poput SportMediaseta i Tuttosporta.

Inter je u posljednja dva kola Serie A zabilježio remi i poraz te je pao na četvrto mjesto na tablici. 

antonio-conte

Prvoplasirani Juventus udaljen je 10 bodova, a do kraja prvenstva ostalo je sedam kola, što znači da se klub za koji nastupa hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović skoro oprostio od ambicija da osvoji titulu.

Loši rezultati mogli bi natjerati Contea da sam odluči napustiti trenersku klupu jer nitko ne smatra da će mu klub uručiti otkaz.

Pošto je Conte poznat po svom temperamentu, moguće je da on sam odluči otići ako klub ne odluči uložiti još više novca u igrački kadar.

"Svakako me volite kidati na komadiće"

Ako se doista desi da Conte napusti Inter, njegova će zamjena najvjerojatnije biti Max Allegri, koji je Contea zamijenio i u Juventusu 2014. godine.

Allegri ima i jako dobar odnos s Interovim direktorom Beppeom Marottom, s kojim je surađivao u Juventusu.

Talijanski Sky također piše da je ova opcija moguća, ali da će sve biti jasnije nakon što Conte po završetku sezone obavi sastanak s čelnicima kluba i razmotri planove.

"Mediji me vole kidati na komadiće, tako se zabavljaju. Ja ću stvari razmotriti na kraju sezone, kao što će to učiniti klub i igrači. Ako nešto trebam reći, reći ću klubu", kazao je Conte nakon posljednje utakmice, u kojoj je Inter remizirao protiv Verone u gostima 2:2.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti