11. 07. 2020 - 15:58
DUŠAN PROGOVORIO O NOVAKU ĐOKOVIĆU, PA UPUTIO SNAŽNU PORUKU:...
907
Shares
DUŠAN PROGOVORIO O NOVAKU ĐOKOVIĆU, PA UPUTIO SNAŽNU PORUKU:

DUŠAN PROGOVORIO O NOVAKU ĐOKOVIĆU, PA UPUTIO SNAŽNU PORUKU: "Možda nema podršku navijača, ali..."

11. 07. 2020 - 15:58
0
Shares

Dušan Lajović je u emisiji "Spo(r)tlight" govorio o svemu što se dešava u tenisu u posljednjih mjesec dana, naročito sa Novakom Đokovićem.

Lajović navodi da je imao najbolje  namjere, ali smatra da strani mediji tendenciozno predstavljaju taj događaj u lošem svjetlu.

screenshot-7

Na pitanje voditelja da li oni Novaku traže i "crno ispod nokta", Lajović odgovara:

- Možda i postoji. On je došao malo kasnije, pošto su svi već bili fanovi Federera ili Nadala. Onda se pojavio neko treći. Kada bismo pogledali njihove uspjehe, ne može se reći da je neko stopostotno bolji od ovog drugog.

Zatim je uporedio šanse velike trojke, ko bi od njih mogao da ostavi rekord po broju osvojenih grend slem titula kada jednom odluči da ode u penziju.

- Jako su blizu i ostaje da se vidi ko će završiti kao najbolji. Sa druge strane, Nole ide ka tome i možda je to jedna od prepreka na tom putu da postane najbolji. Gledam na to kao na sastavni dio posla. Možda nema tu podršku publike, ali šta ga briga?

Za kraj efektna poenta.

- Imat će najviše Gren slemova. Posao je posao i ne treba trošiti previše energije na stvari na koje ne možeš direktno da utičeš - kaže Lajović

Sport.ba/Sportklubrs

 

Učitaj još novosti