11. 07. 2020 - 12:00
Prizor koji je potpuno razbjesnio navijače Reala: Jedna od...
907
Shares
Prizor koji je potpuno razbjesnio navijače Reala: Jedna od najvećih zvijezda hladno zaspala na klupi usred utakmice za titulu!

PRIMERA

Prizor koji je potpuno razbjesnio navijače Reala: Jedna od najvećih zvijezda hladno zaspala na klupi usred utakmice za titulu!

Sport.ba
11. 07. 2020 - 12:00
0
Shares

Real je sinoć slavio s 2:0 protiv Alavesa na "Santiago Bernabeu" i uveliko se primakao novoj tituli šampiona. Karim Benzema načeo je goste s bijele tačke, a pobjedu u nastavku potvrdio oporavljeni Marco Asensio.

Trener Zinedine Zidane u ovom duelu nije ukazao šansu velškom fudbaleru Gareth Baleu, koji je sigurno na izlaznim vratima Kraljeva.

U jednom momentu kamere su uhvatile Velšanina kako spava na tribinama, da bi ga potom snimile kako se smije kada je shvatio da neće dobiti priliku na ovom meču.

bejl-830x0

Foto: Twitter

Podsjetimo, već duže vreme se govori o odlasku Velšanina iz Madrida, a s obzirom na to da je vidno nezadovoljan tretmanom koji ima u "kraljevskom klubu".

Spominjalo se da bi 30-godišnji napadač mogao da se vrati i u Premijer ligu, a Tottenham, Arsenal i Manchester United su ranije pokazivali interesovanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready to go! ⚽️???????? #X19 @adidasfootball

A post shared by Gareth Bale (@garethbale11) on

Španski mediji ističu da je osim njega prekrižen i James Rodriguez, najbolji strijelac Mundijala 2014. u Brazilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☄️????

A post shared by James Rodríguez (@jamesrodriguez10) on

Njihovi prethodni nastupi za Real su blago rečeno bili razočaravajući te ih je Zidane, kako navodi "Marca", definitivno prekrižio iz svojih budućih planova.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti