10. 07. 2020 - 14:51
GERARD ZAVRŠIO U BOLNICI USRED MEČA: Saigrači vrištali od...
907
Shares
GERARD ZAVRŠIO U BOLNICI USRED MEČA: Saigrači vrištali od smijeha,  A EVO ŠTA SE DESILO

GERARD ZAVRŠIO U BOLNICI USRED MEČA: Saigrači vrištali od smijeha, A EVO ŠTA SE DESILO

10. 07. 2020 - 14:51
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Steven Gerrard, legendarni kapiten Liverpoola koji trenutno radi kao trener Glasgow Rangersa, prisjetio se nesvakidašnjeg događaja na meču FA Cupa sa Bournemouthom, kada je zadobio povredu polnog organa.
 
U duelu sa ratobornim Harryjem Arterom, nekadašnji reprezentativac Engleske zaradio je ozbiljnu posjekotinu pe*isa.

“Povukao sam šorc i vidio da su mi gaće potpuno krvave. Mozak je radio sto na sat, zabrinuo sam se da se nešto ozbiljno dogodilo. Otrčao sam do klupe, pravo kod trenera Rodgersa i rekao mu: ‘Vidi, imam problem dolje. Pokidao sam privatne dijelove’. Pogledao je dole, napravio grimasu i odmahnuo glavom”, rekao je Gerrard u izjavi za Sun.

Naredni minuti bili su ključni oko saniranja bizarne, ali nimalo naivne povrede.
 
“Doktor Chris Morgan je munjevito reagovao, pozvao je svoje saradnike koji su me okružili i napravili gužvu, kako niko ne bi vidio šta se dešava. Spustio sam pogled još jednom i pomislio da bi to mogao da bude moj posljednji pozdrav ‘vršnjaku’. Saigrači su vrištali od smijeha, i sami možete da zamislite koliko fora sa kopčama i dužinom pe*isa sam čuo. Naravno i sa mojim budućim odnosima sa suprugom Alex. Smješkao sam se, ali sam htio sve da ih pobijem”, izjavio je Stevie G.

O groznoj Gerrardovoj povredi oglasio se i doktor Morgan.

“Kada mi je pokazao povredu počeo sam da vrtim po glavi lekcije i časove i shvatio da ne postoji čas na kojem smo učili kako se ušiva pe**s. Nisam želio da prvi po**i organ koji ću da ušivam bude Gerrardov, ali bio je”, rekao je doktor.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti