10. 07. 2020 - 14:51
GERARD ZAVRŠIO U BOLNICI USRED MEČA: Saigrači vrištali od...
907
Shares
GERARD ZAVRŠIO U BOLNICI USRED MEČA: Saigrači vrištali od smijeha,  A EVO ŠTA SE DESILO

GERARD ZAVRŠIO U BOLNICI USRED MEČA: Saigrači vrištali od smijeha, A EVO ŠTA SE DESILO

10. 07. 2020 - 14:51
0
Shares

Steven Gerrard, legendarni kapiten Liverpoola koji trenutno radi kao trener Glasgow Rangersa, prisjetio se nesvakidašnjeg događaja na meču FA Cupa sa Bournemouthom, kada je zadobio povredu polnog organa.
 
U duelu sa ratobornim Harryjem Arterom, nekadašnji reprezentativac Engleske zaradio je ozbiljnu posjekotinu pe*isa.

“Povukao sam šorc i vidio da su mi gaće potpuno krvave. Mozak je radio sto na sat, zabrinuo sam se da se nešto ozbiljno dogodilo. Otrčao sam do klupe, pravo kod trenera Rodgersa i rekao mu: ‘Vidi, imam problem dolje. Pokidao sam privatne dijelove’. Pogledao je dole, napravio grimasu i odmahnuo glavom”, rekao je Gerrard u izjavi za Sun.

Naredni minuti bili su ključni oko saniranja bizarne, ali nimalo naivne povrede.
 
“Doktor Chris Morgan je munjevito reagovao, pozvao je svoje saradnike koji su me okružili i napravili gužvu, kako niko ne bi vidio šta se dešava. Spustio sam pogled još jednom i pomislio da bi to mogao da bude moj posljednji pozdrav ‘vršnjaku’. Saigrači su vrištali od smijeha, i sami možete da zamislite koliko fora sa kopčama i dužinom pe*isa sam čuo. Naravno i sa mojim budućim odnosima sa suprugom Alex. Smješkao sam se, ali sam htio sve da ih pobijem”, izjavio je Stevie G.

O groznoj Gerrardovoj povredi oglasio se i doktor Morgan.

“Kada mi je pokazao povredu počeo sam da vrtim po glavi lekcije i časove i shvatio da ne postoji čas na kojem smo učili kako se ušiva pe**s. Nisam želio da prvi po**i organ koji ću da ušivam bude Gerrardov, ali bio je”, rekao je doktor.

Učitaj još novosti