10. 07. 2020 - 09:59
RUMUNSKA TENISERKA OTIŠLA NA OPERACIJU GRUDI, NISU JOJ SE...
907
Shares
RUMUNSKA TENISERKA OTIŠLA NA OPERACIJU GRUDI, NISU JOJ SE SVIĐALE: Evo kako sad izgleda, ŠOK SLIKA

RUMUNSKA TENISERKA OTIŠLA NA OPERACIJU GRUDI, NISU JOJ SE SVIĐALE: Evo kako sad izgleda, ŠOK SLIKA

10. 07. 2020 - 09:59
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Rumunska teniserka Simona Halep godinama se borila sa jednim neobičnim problemom.

Dok su mnoge djevojke nastojale u tome da imaju veće grudi, te pribjegavaju plastičnoj hirurgiji i uvećavaju svoje poprsje, Halepova je imala drugačijih problema.

Rumunka je dugo godina tavorila u svijetu tenisa, nikako nije uspjevala da se probije u sam vrh, a razlog za loše igre je našla u prevelikim grudima. Odlučila je da hirurškim putem smanji grudi i, ispostavilo se, nije pogriješila.

mala1

- Kada sam to uradila, to je bilo zbog tenisa. Možda je to najveća žrtva, ali ne osjećam da sam žrtvovala nešto jer sam to uradila zbog tenisa. Jednostavno, volim posao kojim se bavim - rekla je Halepova.

Halepova je do 2010. godine, kada je i otišla na operaciju, bila mnogo poznatija po najvećim grudima u bijelom sportu, ali je bez obzira na veliko negodovanje svojih fanova ipak odlučila da se odrekne svojih „petica" kako bi napredovala.

mala2

- Bilo mi je sve teže i teže da brzo reagujem. Težina grudi me je mučila, bilo mi je neudobno dok sam igrala. Boljela su me leđa. Čak mi se nisu sviđale ni u svakodnevnom životu. Podvrgnula bih se operaciji i da se ne bavim tenisom - priznala je Halepova.

mala3

Halepova je postala prva Rumunka kojoj je pošlo za rukom da se popne na čelnu poziciju, a to je obezbedila plasmanom u finale turnira u Pekingu 2017. godine. Ona je u pekinškom polufinalu za 75 minuta savladala Letonku Jelenu Ostapenko (6:2, 6:4), a to joj je bilo dovoljno da sa prvog mesta svrgne Garbinje Muguruzu iz Španije.

Halepova je trenutno druga teniserka na WTA listi.

mala4

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti