09. 07. 2020 - 23:41
Udinese lako riješio SPAL u gostima i uplovio u mirnu luku
907
Shares
Udinese lako riješio SPAL u gostima i uplovio u mirnu luku

SERIE A

Udinese lako riješio SPAL u gostima i uplovio u mirnu luku

09. 07. 2020 - 23:41
0
Shares

U prvoj današnjoj utakmici 31. kola Serie A, posljednjeplasirani SPAL je izgubio od Udinesea s uvjerljviih 0:3.

Gosti su poveli u 18. minuti. Oštar centaršut stigao je sa desne strane, nakon čega je lopta kratko odbijena. No točno na rubu kaznenog prostora odbijanac je čekao Argentinac Rodrigo De Paul, koji odlično stišće loptu, a ona neodbranjivo odsjeda u uglu Karla Letice.

0:2 je došlo u 35. minuti. Odličnu polukontru poveli su gosti s lijeve strane, lopte se dočepao ponovmno De Paul, osvojio nekoliko desetaka metara i pucao nadomak kaznenog prostora. Udarac mu je blokiran, točnije okrznut, a lodbijanac dolazi do Stefana Okake koji iz blizine lako zabija za povećanne vodstva.

Nakon toga je slijedio poduži period bez golova, no u 81. minuti postavljen je konačan rezultat. Seko Fofana je progirao u prostor Kevina Lasagnu, on je izbio sam pred vratara ali u dosta nezgodnoj situaciji. Ipak, nakon što je savladao Leticu, već se činilo da je u neizlaznoj situaciji, no iz mrtvog kuta precizno i spretno zabija za konačnih 0:3.

Udinese je sad na 35 bodova, dosta daleko od Genoe koja je prva u zoni ispadanja s 27 bodova. SPAL-u nema spasa, zadnji su s 19 bodova i nagodinu se vraćaju u Serie B.

Učitaj još novosti