08. 07. 2020 - 10:06
ZLATAN "RAZBIO" RONALDA PA ZAGRMIO! IBRAHIMOVIĆ: Nisam vam ja...
907
Shares
ZLATAN

ZLATAN "RAZBIO" RONALDA PA ZAGRMIO! IBRAHIMOVIĆ: Nisam vam ja MASKOTA

08. 07. 2020 - 10:06
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zlatan Ibrahimović je minule noći blistao od sreće. Kako i ne bi, kada je "dirigovao" pobjedom Milana nad vodećim timom Serije A.

Juventus je savladan sa 4:2, a upravo je Ibrahimović započeo preokret jer je realizovao penal kada je njegov tim gubio sa 0:2.

Zlatan nije ostao do kraja meča u igri, ali su kamere zabilježile kako je konstantno davao uputstva saigračima, sa klupe.

screenshot-41

"Star sam. To nije tajna! Ali, godine su samo... brojevi. Radim dobro, gledam da napravim pravu ravnotežu. Sada sam igrao više nego u prethodnom meču. Dobro se osjećam, moram da priznam, a želja mi je da ekipi pomognem na svaki način", počeo je švedski internacionalac.

Ovaj 38-godišnjak je, gotovo u dahu, dodao:

"Ja sam predsjednik (Milana), igrač i trener! Jedina negativna stvar je što me plaćaju za ovo što igram. A da sam bio tu od starta sezone, Milan bi osvojio Skudeto".
Njegov ugovor sa roso-nerima ističe uskoro...

screenshot-42

"Vidjet ćemo šta će biti, vidjrt ćemo... U ovom mjesecu koji je pred nama ću uživati, ali čudna je ovo situacija, ne možemo na nju da utičemo. Eto, ja i ne znam da li su me navijači već gledali posljednji put uživo. Moguće je. Zašto? Čitajte između redova... Čudno je igrati pred praznim tribinama. A da je San Siro bio krcat, ovo bi bila veličanstvena noć", kaže on.

Ibrahimović se na kraju osvrnuo i na svoj status:

"Što se mene tiče, baš uživam u Milanu. Poslije odlaska u Ameriku, pa povrede, želio sam da se opet osjetim živim. A imam 38 godina. Nemam one fizičke mogućnosti koje sam nekada imao, ali sam pametan po tom pitanju. Ne pokušavam da uradim one stvari koje sam mogao kao 20-godišnjak. Ako (nekim potezom) ne pravim razliku na terenu, onda i ne volim da pokušavam ono što ne mogu. Nisam ja ovde da bih bio maskota. Ja sam tu da bih pomogao saigračima, klubu i navijačima", zaključio je Zlatan Ibrahimović.

Sport.ba/Blic

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti