07. 07. 2020 - 18:25
Vukovi trenirali u dvije grupe, iskusni stoper se pridružio...
907
Shares
Vukovi trenirali u dvije grupe, iskusni stoper se pridružio pripremama Olimpika

VLAŠIĆ

Vukovi trenirali u dvije grupe, iskusni stoper se pridružio pripremama Olimpika

07. 07. 2020 - 18:25
0
Shares

Fudbaleri Olimpika nastavili su sa treninzima na Vlašiću, a od danas je roster bogatiji za još jednog fudbalera.

Muamer Adžem, dogovorio je produžetak saradnje s Olimpikom i on će u narednoj sezoni nastupati za tim s Otoke, piše "Oslobođenje".

- Dogovorili smo saradnju vrlo brzo. Obavio sam testiranje na koronavirus i nakon što smo dobili rezultate, danas sam se zvanično pridružio ekipi na Vlašiću i obavio prvi trening. Vidim da je atmosfera dobra, ekipa dobro radi i siguran sam da ćemo spremni dočekati početak prvenstva.

Bilo je govora i o njegovom odlasku u neke druge klubove.

- Čitao sam i ja o tome u medijima. Iskreno ja sam dao riječ ljudima iz Olimpika koji su bili korektni prema meni od samog dolaska u klub tokom zime, pa nije bilo ni govora o tome da promijenim svoje mišljenje. Olimpik je jedna zdrava sredina i drago mi je da sam tu.

Adžem smatra da su klupski ciljevi realni i ostvarivi.

- Ambicije kluba su da ostvarimo opstanak i dodatno stabiliziramo klub. Mislim da je to realan cilj i da imamo snage za to. Dovoljno je vremena do početka prvenstva, ekipa je vrlo dobra i smatram da ćemo moći ostvariti sve zacrtano.

Vukovi su danas obavili dva treninga u dvije grupe, a ekipa će sutra odigrati pripremni susret protiv ekipe Novog Travnika.

Učitaj još novosti