06. 07. 2020 - 19:02
NOVAKA NAZIVAO PSHIČKIM BOLESNIKOM: Čuveni Italijan PONOVO...
907
Shares
NOVAKA NAZIVAO PSHIČKIM BOLESNIKOM: Čuveni Italijan PONOVO UDARIO na Đokovića, za njega ON nikada neće biti najbolji

NOVAKA NAZIVAO PSHIČKIM BOLESNIKOM: Čuveni Italijan PONOVO UDARIO na Đokovića, za njega ON nikada neće biti najbolji

06. 07. 2020 - 19:02
0
Shares

To što može da se pohvali da je svojevremeno na Rolan Garosu savaldao legendarnog Bjerna Borga i što je vjerovatno najbolji italijanski teniser svih vremena, ne daje za pravo Adrijanu Panati da svako malo napadne Novaka Đokovića.

Tačnije rečeno, ne bi trebalo da mu daju za pravo. Ovako već postaje kliše da će Panata (60), nekadašnji osvajač Frenč opena i Dejvis kupa, kad god mu se ukaže prilika pronaći način da udari na svjetskog najboljeg tenisera.

screenshot-21

I dalje pamtimo kako je bez imalo blama ispričao da mu je igra Novaka Đokovića dosadna, te kako je sebi dao za pravo da se pozabavi medicinom, odnosno da Noletu "postavi" stručnu dijganozu.

- Novak misli da je bog. Ima psihičkih problema - ispričao je osvajač deset titula kome je najveći domet četvrto mjesto na ATP listi.
Najnoviji i poslkednji u nizu pokušaj omalovažavanja čovjeka koji vlada teniskim svijetom pojavio se u današnjem intervjuu koji je objavio pozanti sajt tennisworldusa.com, a u kom

Panatu, pored ostalog pitaju ko je najbolji teniser svih vremena.

- To je lako, Rodžer Federer. Statistika koja govori u prilog Đokovića me ne zanima, ja gledam širu sliku. Stil, način igre, osjećaj za igru, gledam kompletnije od statistike. Federer je uvijek bio i uvijek će biti onaj koji tenis igra bolje od svih ostalih - poručio je Panata.

Sport.ba/Kurir

 

Učitaj još novosti