06. 07. 2020 - 15:56
MIHA NAPRAVIO ŠOU POSLIJE ŠAMARČINE INTERU, OVO JE NJEGOVO...
907
Shares
MIHA NAPRAVIO ŠOU POSLIJE ŠAMARČINE INTERU, OVO JE NJEGOVO REMEK DIJELO:

MIHA NAPRAVIO ŠOU POSLIJE ŠAMARČINE INTERU, OVO JE NJEGOVO REMEK DIJELO: "Kada pobijediš onda si dobar, a kada izgubiš..."

06. 07. 2020 - 15:56
0
Shares

Siniša Mihajlović trener Bolonje bio je sjajno raspoložen poslije velike pobjede i lekcije Interu na njegovom stadionu

Bolonja je preokretom  u drugom poluvremenu pobijedila sa 2:1

screenshot-2

"U prvih 20-ak minuta smo bili očajni, nismo mogli da povežemo dva pasa. Bili smo uplašeni na terenu, ali je srećom ostalo 1:0 tada. Onda smo u svlačionici popričali malo, kako bi momci vratili samopouzdanje i hrabrost, pa potom, kada smo shvatili da i nemamo više šta da izgubimo, izašli smo nazad na teren", rekao je Mihajlović.

Crveni karton početkom drugog poluvremena bio je novi udarac za autsajdera na ovom meču.

"Nije lako igrati sa desetoricom, protiv Intera. Bila je ovo, na kraju, pobjeda karaktera i ubjeđenja, što me sada čini mnogo sretnim zbog ovih momaka koji su se vratili u život i zasluženo pobijedili."

Musa Džuvara, strijelac gola za 1:1, rekao je da je Miha na poluvremenu poručio sljedeće: Ako date gol, pobijedit ćete Inter.

"O, to sam rekao? Ma, to je sr*** koje je trebalo da digne hrabrost, poveća nadu. Jer, da sam samo gledao onih 25 minuta, pomislio bih da je nemoguće da dobijemo. Prosto sam rekao (prije utakmice) to da bismo se ohrabrili, a nama kao da je trebao primljen pogodak da se osmjelimo."

Mihajlović je upitan da li je ova pobjeda njegovo trenersko remek-djelo.

- Jeste, du** moje (smijeh). Kako Berluskoni kaže, kada pobijediš - onda si dobar, a kada izgubiš, onda si ku***. Moram da se izvinim zbog onih prvih 25 minuta, jer nisam očekivao da ćemo biti tako loši, ali kada su se momci vratili u život, bilo je to taman kako treba", zaključio je srpski trener.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti