04. 07. 2020 - 13:12
Đoković se vratio na posao: Mnoge će biti sramota zbog napada,...
907
Shares
Đoković se vratio na posao: Mnoge će biti sramota zbog napada, poslije ovog zauzimanja za sve igrače

Đoković se vratio na posao: Mnoge će biti sramota zbog napada, poslije ovog zauzimanja za sve igrače

04. 07. 2020 - 13:12
0
Shares

Novak Đoković više nema korona virus, a po dobijanju negativnog nalaza, vratio se na posao.

Nije ovaj put u pitanju igra na terenu, već van njega, u funkciji predsjednika Savjeta igrača. Dok su ga svjetski mediji napadali, on se spremao za konsultacije sa ostalim teniserima oko nastavka sezone, prenosi španska Marka.

Prema njihovim saznanjima, Đoković se aktivirao u razgovoru sa igračima iz top 100, kako bi ukazao na probleme sa rasporedom i zakonskim regulativama različitih država, u vezi sa obaveznim karantinom.

novak

Takođe, Đoković je najavio da će tražiti pokrivanje svih troškova za odlazak na turnire, zbog potencijalnih otkazivanja.

- Svjetski broj jedan je rekao da će biti veoma teško da se održi američka turneja, ako igrači potom moraju dvije nedelje u karantin po dolasku u Španiju. Istog vikenda kada se završava US open, počinje masters u Madridu - podsjeća "Marka".

Takođe, stanje u Americi je jako loše, a njujorške vlasti ignorišu tu činjenicu.

- Novak je rekao kolegama da je tražio da se pokriju troškovi puta i hotela ako se narednih dana otkaže Vašington, prvi turnir u rasporedu i ako ima igrača koji su već uplatili aražmane. Mnogi su bili u toj situaciji pred Indijan Vels - zaključuje se u tekstu "Marke".

Sport.ba/Telegraf

Učitaj još novosti