03. 07. 2020 - 18:58
KOŠARKAŠICA OTVORILA DUŠU: "Doveli su me u klub jer je...
907
Shares
KOŠARKAŠICA OTVORILA DUŠU:

KOŠARKAŠICA OTVORILA DUŠU: "Doveli su me u klub jer je predsjednik htio da spava sa mnom"

03. 07. 2020 - 18:58
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Srbijanska košarkašica Milica Dabović kaže da je predsjednik jednog košarkaškog kluba htio da spava sa njom, te da smatra da je upravo zbog toga dovedena u klub.

Otjerana je, kaže, poslije tri mjeseca, a da joj nisu ni platili.

"Dešavalo mi se da mi nude veliki novac za jednu noć. Sada nije važno o kojoj je sumi riječ, ali planiram da sve otkrijem u knjizi koju pišem. To mi se desilo dok sam igrala u Turskoj, a doveli su me čak u jedan grčki klub jer je predsjednik kluba želio da spava sa mnom",  kaže Milica.

"Pa, kada se to nije desilo, otjerali su me poslije tri mjeseca, a da mi nisu platili. Sretna sam što nikada nisam širila noge, ni kada sam zarađivala po 20.000 eura mjesečno, ni kada nisam imala ni dinara. Izbor uvijek postoji, nisam to radila do sada, zašto bih sada počinjala? Pogotovo što imam dijete i ne želim da neko upire prstom u mene", priča Dabovićeva.

"Nema većeg zadovoljstva nego ići uzdignute glave. Znam da mi je obraz čist i mogu mirno da spavam. Nikome ne sudim jer ko sam ja da sudim, svako ima pravo na sopstveni izbor. Polazim od sebe, a vjerujem da bi onda svi meni sudili za moje izbore. Nikada se nisam osjećala kao roba jer nikada nikome nisam dozvolila da me kupi", rekla je ona za Alo.

Iako nije konkretno rekla o kojim klubovima je riječ, s obzirom na zemlje o kojima govori jasno je da je riječ o klubu "Bešiktaš" (2008.-2009. godina), te o klubu "Paleo Faliro-Grecceo" gdje je otišla 2009. godine.

Dok je igrala za Bešiktaš slikala se naga za časopis FHM zbog čeka su ljudi iz kluba raskinuli ugovor sa njom. Milica ih je tužila i dobila je spor, ali se više nije tamo vratila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti