03. 07. 2020 - 11:18
Žižović o trenutnoj situaciji Zrinjskog, te o budućnosti...
907
Shares
Žižović o trenutnoj situaciji Zrinjskog, te o budućnosti nogometa u vrijeme koronavirusa

Ekipa Zrinjskog na Kupresu je dočekala ždrijeb Premijer lige koji im je na početku donio tri utakmice u Mostaru u prva tri kola

Žižović o trenutnoj situaciji Zrinjskog, te o budućnosti nogometa u vrijeme koronavirusa

03. 07. 2020 - 11:18
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ekipa Zrinjskog na Kupresu je dočekala ždrijeb Premijer lige koji im je na početku donio tri utakmice u Mostaru u prva tri kola.

Naime, tim koji vodi Mladen Žižović u prvom i trećem kolu dočekuje Olimpik i Radnik, a u drugom igra mostarski derbi kod Veleža. Kako sada stvari stoje, bez publike.

“Dobro je da ne putujemo puno, pogotovo kada je u pitanju osmi mjesec, jer tek u četvrtom moramo na duži put, u Banja Luku. Sa svima se mora igrati, a kako imamo najveće moguće ambicije apsolutno nam je svejedno s kim igramo”, kaže trener Zrinjskog Mladen Žižović.

Nepobjedivi ovog proljeća bi mogli biti gubitnici ovesezonskog ...
(Posavina Sport)

Zrinjski nije bio prvi premijerligaš s pozitivnim slučajevima koronavirusa, ali jeste prvi s dvojicom potvrđenih. Mario Tičinović i Tomislav Barišić bili su pozitivni na testove, pa nisu ni putovali na Kupres. Ostali igrači su opet testirani, Zrinjski nije objavio rezultate, ali prema Žižovićevim riječima može se zaključiti da je ostale mimoišla noćna mora zvana korona virus.

“Imali smo prve testove na početku priprema i svi smo bili negativni. Čim su se pojavili simptomi kod ove dvojice oni su odvojeni od ekipe, a ostali koji su bili u kontaktu s njima testirani su i bili su negativni”, ističe Žižović koji smatra da se od toga ne treba raditi fama, jer je to nešto što će se događati duže vrijeme.

“Sve to nam se može ponoviti i kada počne prvenstvo. Moramo naučiti kako živjeti s koronom i nadam se da će biti sve kako treba”.

(Sport.ba/Sport.centar)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti