02. 07. 2020 - 17:50
Virus korona u Partizanu: Prvotimci "crno-bijelih" pozitivni
907
Shares
Virus korona u Partizanu: Prvotimci

Virus korona u Partizanu: Prvotimci "crno-bijelih" pozitivni

02. 07. 2020 - 17:50
0
Shares

FK Partizan je tokom priprema za nastavak Superlige i Kupa Srbije dva puta sproveo testiranja na virus korona i rezultati za sve članove prvog tima i stručni štab bili su negativni.

Ali, pogoršanje situacije s virusom COVID-19 u Srbiji uticalo je da vijesti iz Humske više nisu dobre. Derbi u Kupu i finale istog takmičenja u Nišu, igrani su pred 20.000 i 10.000 gledalaca, što je znatno povećalo rizik od zaraze. Već pred utakmicu na "Čairu" sumnjalo se da neki od igrača imaju koronu.

Nažalost, te sumnje postale su opravdane.

Pozitivni na testovima bili su Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević. Zbog dva slučaja virusa korona i svi ostali fudbaleri biće ponovo testirani.

Partizan je trebalo da u subotu, 4. Jula, da počne pripreme i da poslije prozivke u "Zemunelu" produži na Zlatibor. Sada je izvjesno da će "crno-bijeli"preskočiti taj dio na srpskoj planini i da će treninge sprovesti u svojoj trening bazi, piše mondo.rs.

Klub je dobio preporuku ljekara da se nigdje ne putuje, bar kada je u pitanju prva faza priprema (druga je od 15. do 26. jula).

Učitaj još novosti