02. 07. 2020 - 09:41
OVO NIKO NIJE MOGAO NASLUTITI, GRIEZMANN ZATRAŽIO HITAN...
907
Shares
OVO NIKO NIJE MOGAO NASLUTITI, GRIEZMANN ZATRAŽIO HITAN SASTANAK: Želi ovo reći čelnicima Barcelone

OVO NIKO NIJE MOGAO NASLUTITI, GRIEZMANN ZATRAŽIO HITAN SASTANAK: Želi ovo reći čelnicima Barcelone

02. 07. 2020 - 09:41
0
Shares

Novi problem Barcelone je Antoine Griezmann, francuski napadač koji je nezadovoljan statusom u katalonskom klubu.

Griezmann je u posljednje četiri utakmice tri puta ušao s klupe i u tim nastupima odigrao samo 20 minuta. Kap koja je prelila čašu bio je posljednji derbi s Atleticom (2:2) u kojem je trener Barcelone Quique Setien uveo Griezmanna u sudačkoj nadoknadi.

"Ne može svako igrati", izjavio je Setien nakon utakmice na pitanje o francuskom napadaču.

"Možda nije logično da ga uvedete u 90. minuti, ali s takvim igračem uvijek mislite da može nešto učiniti. Nije lako... Ne slažem se s onim koji kažu da ne vjerujem u Griezmanna. On mi je važan igrač i samo su me okolnosti prisilile da ga stavim na klupu. Oni koji su dobili priliku od prve minute su dobro odradili posao. Znam da je Griezmannu teško i razgovarat ću s njim na sljedećem treningu, ali neću mu se ispričati. Jasno mi je da se može osjećati loše, ali i ja se osjećam loše jer je Antoine sjajan nogometaš i sjajna osoba."

Le Parisien piše da je Griezmann, kojeg je Barcelona prošlog ljeta platila 120 miliona eura, preko svog agenta zatražio hitan sastanak s klubom. Cijela Griezmannova porodica nezadovoljna je ponašanjem Setiena i traži od kluba da se izjasni kakva je Antoineova budućnost na Camp Nou. 

Učitaj još novosti