01. 07. 2020 - 14:20
"Đoković će igrati US Open, Nadal neće"
907
Shares

DŽON MEKINRO:

"Đoković će igrati US Open, Nadal neće"

01. 07. 2020 - 14:20
0
Shares

Džon Mekinro smatra da će srpski teniser Novak Đoković igrati na US Openu, ali da njegov španski kolega Rafael Nadal zato neće.

Kako stvari stoje uskoro ćemo vidjeti nastavak teniske sezone koja je okončana zbog korona virusa i slijede nam dva Gren Slema, u Francuskoj i SAD.

Novak Đoković i Rafael Nadal su već izrazili zabrinutost povodom organizacije turnira i njihovih striktnih mjera zaštite, pa je svoje mišljenje dala i teniska ikona Džon Mekinro.

"Ja vjerujem da će vrhunski igrači igrati na oba velika turnira, US Openu i Rolan Garosu. Oni već dugo čekaju priliku da igraju i vjerujem da će izaći na teren da se takmiče kako međusobno tako i sa mlađim igračima koji im prijete. Imamo dva ogromna turnira koji su igračima veoma važni i naravno, nadamo se da će Novak ozdraviti i odabrati da igra na US Openu. Ja vjerujem da hoće, dok za Nadala baš i nisam siguran", počinje priču Mekinro.

Objasnio je dalje Džon Mekinro.

"Rafa je najbolji na šljaci i moraš da budeš svjestan da ga je tamo jako teško pobijediti, on tamo ne gubi svaki dan. Biće zanimljivo vidjeti kakvu će odluku donijeti evropski teniseri povodom dolaska u Njujork, svašta može da se desi tokom narednih par mjeseci. Mislim da je moguće igrati US Open i Rolan Garos iako zvuči da su mjere isuviše stroge. Očekujem da teniseri dođu, ali ne bih bio iznenađen ukoliko odluče da ne igraju".

Učitaj još novosti