30. 06. 2020 - 20:05
Zasjenio i Ronalda: Bivša zvijezda Manchester Uniteda ima...
907
Shares
Zasjenio i Ronalda: Bivša zvijezda Manchester Uniteda ima najbolje trbušnjake na svijetu

Zasjenio i Ronalda: Bivša zvijezda Manchester Uniteda ima najbolje trbušnjake na svijetu

30. 06. 2020 - 20:05
0
Shares

Luis Nani danas igra za Orlando City u MLS ligi i sa 33 godine izgleda potpuno impresivno.


 
Mnogi mlađi fudbaleri mogli bi samo da mu pozavide jer je jasno da je tokom pauze bio na strogo kontrolisanom režimu ishrane, te da se “ubijao” od dizanja tegova.

Ako fotka govori hiljadu riječi, onda ovo iznad potvrđuje baš fotografija koju je Nani objavio na društvenoj mreži Instagram, a gdje se vidi izrezan abdomen.

Ne treba zaboraviti da je Nani uvijek vodio računa o svojoj fizičkoj spremi, kako tokom boravka u Sportingu i Manchester Unitedu gdje je bio sa još jednim “manijakom” za treninge – Cristianom Ronaldom, tako i kasnije u Fenerbahčeu, Valenciji i Laziju, sve do prošlogodišnjeg prelaska u Orlando.


Međutim, ova nova transformacija je iznenadila i neke od njegovih starih saigrača pa je kolega iz reprezentacije Yannick Djalo napisao “čovjek sa najviše mišića od kada je bio klinac i najviše trbušnjaka na svijetu”.

screenshot-1069

Da podsjetimo, Orlando City i Nani se vraćaju u akciju 9. jula kada se MLS sezona nastavlja u Disneyevom svijetu na Floridi.

Odigrat će se turnir 54 utakmice u skraćenoj verziji lige i svih 26 ekipa smješteno je u Bay Lake i Lake Buena Vista kompleksu.
Izvor: penal.ba

Učitaj još novosti