29. 06. 2020 - 09:55
ŠPANCI ZGROŽENI MESISJEVIM POSTPUKOM Ovo je totalni raspad u...
907
Shares
ŠPANCI ZGROŽENI MESISJEVIM POSTPUKOM Ovo je totalni raspad u Barci: Ovakvog Messija nikad nismo vidjeli, užas (VIDEO)

PRIMERA

ŠPANCI ZGROŽENI MESISJEVIM POSTPUKOM Ovo je totalni raspad u Barci: Ovakvog Messija nikad nismo vidjeli, užas (VIDEO)

Sport.ba
29. 06. 2020 - 09:55
0
Shares

Barcelona je nakon remija protiv Seville kiksala i za vikend u Vigu. Katalonci su odigrali 2:2 protiv Celte iako su u dva navrata vodili.

Ipak, ruku na srce domaći su na kraju mogli i slaviti, samo da su malo bili prisebniji pred golom raspoloženog Ter Stegena.

Danas se pojavio snimak s Balaidosa, a u centru pažnje je gotovo nevidljivi Messi. Argentinac u dva posljednja meča nije zabilježio niti jedan udarac u okvir protivničkog gola.

Tako je ponajbolji igrač u historiji tijekom pauze za osvježenje potpuno izignorisao pomoćnog treneraa Eder Sarabiju, koji mu je pokušao dati savjet za igru u nastavku.

Međutim, Messi je samo odšetao pored zabezeknutog Sarabije. Slobodno možemo reći neviđena bahatost kapitena Barcelone.

Nevjerovatno zvuči da je Sarabija uprkos tome ponovo pokušao popričati s Messijem, ali je Argentinac otišao svojim poslom.

Mnogi u Španiji se slažu da ova scena savršeno pokazuje da u Barceloni stvari uopće ne funkcionišu kako treba i da je situacija pred odlučujuće utakmice saezone veoma napeta.

Šest kola prije kraja Primere Barcelona zaostaje dva boda za Real Madridom i gledajući trenutnu formu teško da će odbraniti titulu prvaka Španije.

Pogotovo jer ima izuzetno težak raspored, ali i gori međusobni skor.

Učitaj još novosti