29. 06. 2020 - 08:56
NEVIĐENA SRAMOTA POSRNULOG NEMAČKOG VELIKANA Pukla "petarda",...
907
Shares
NEVIĐENA SRAMOTA POSRNULOG NEMAČKOG VELIKANA Pukla

HSV OSTAJE U CVAJTI

NEVIĐENA SRAMOTA POSRNULOG NEMAČKOG VELIKANA Pukla "petarda", navijači uzimali ogroman novac kladeći se PROTIV svog kluba!

29. 06. 2020 - 08:56
0
Shares

Posljednje kolo Cvajte donijelo je još jednu bruku jednog od najpopularnijih klubova u Njemačkoj Hamburger SV koji je poražen kod kuće s 5:1 od Sendhauzena čime je izgubio šansu da se preko baraža vrati u Bundesligu.

Iako je šampion Arminija iz Bilefelda pobijedila Hejdenhajm s 3:0, HSV protiv Sendhauzena, tima kome ništa ova utakmica nije značila, nije mogao ni do boda koji bi mu na kraju donio plasman u doigravanje s Verderom.

hsv9

Nekadašnji šampion Evrope potpuno se raspao u posljednjih sedam minuta kada je primio čak tri gola i doživio pravu katastrofu, a bruku mu je zapečatio fudbaler koga su se odrekli prošlog ljeta Denis Diekmejer.

Čovjek koji je čekao nekoliko godina na prvijenac u profesionalnoj karijeri je tek prije nekoliko sedmica postigao prvi gol u dresu Sendhauzena, a danas je, ironično, zapečatio sudbinu svog nekadašnjeg kluba golom za 5:1, prenosi "Telegraf.rs".

Najzanimljivije je što su se razočarani navijači HSV-a obeshrabreni užasnim igrama prethodnih sedmica uoči utakmice kladili da će im baš Diekmejer dati gol, a jedan je na toj opkladi na uloženih 5 zaradio 750 eura, pa mu još jedna sezona u Cvajti voljenog tima neće baš toliko teško pasti.

U svakom slučaju, poslije 34 odigranih kola Arminija i Štutgart su novi bundesligaši, dok će trećeplasirani Hejdehajm u četvrtak gostovati Verderu u prvom meču baraža za plasman u elitu. Revanš baraža je sljedećeg ponedjeljka.

Iz Cvajte su ispali Vehen Vizbaden i Dinamo iz Drezdena dok će šestostruki šampion Nemačke Nirnberg kroz baraž s trećeplasiranim iz Treće lige morati da se izbori za opstanak među drugoligašima.

Učitaj još novosti