28. 06. 2020 - 19:33
Vilareal s dva gola u drugom poluvremenu produbio krizu...
907
Shares
Vilareal s dva gola u drugom poluvremenu produbio krizu Valencije, ali i produžio snove o Ligi prvaka

PRIMERA

Vilareal s dva gola u drugom poluvremenu produbio krizu Valencije, ali i produžio snove o Ligi prvaka

28. 06. 2020 - 19:33
0
Shares

Villareal je u sklopu 32. kola Primere savladao Valenciju s 2:0 i tako produbila agoniju kluba koji je na međunarodnoj pozornici imao poprilično zadovoljavajuću sezonu.

Do vodstva je došlo relativno rano. Vratar Cilessen izbio je loptu iz svog kaznenog prostora, no domaćini su je odmah osvojili. Ona je došla do Gerarda Morena na nekih 25 metara od gola blako iskosa. On podvaljuje lijepu visoku loptu pred sâm peterac, a tamo se jako lijepo namješta bivšpi napadač upravo Valencije, Paco Alcacer, i lijepo plasiranim volejem u suprotni kut zabija za vodstvo od 1:0 u 14. minuti.

Povećanje smo vodstva vidjeli krajem poluvremena. Vratar Asenjo brzo je ispucao loptu iz svog šesnaesterca, lopta je aterirala pred sam pritvnikov, gdje odmah iz prve legendarni Santi Cazorla u zraku loptu smiruje i šalje lagano desno za Morena. On pak odličnim volejem stišće loptu i s ruba kaznenoig prostora poluvisokim udarcem svladava Cilessena za 2:0.

Utakmica je završena ovim rezultatom, a Valencia je i dalje na loše, osmom mjestu s 46 bodova, čak osam daleko od Lige prvaka. Prvi konkurent koj prijeti Sevulli na četvrtom mjestu je baš Villareal koji ima 51 bod, ni Getafe je na šestom s 49, ali i utakmicom manje.

Učitaj još novosti