28. 06. 2020 - 08:25
VELJKO RAŽNATOVIĆ DONIO VAŽNU ODLUKU, SLJEDEĆE SEZONE BOKSUJE...
907
Shares
VELJKO RAŽNATOVIĆ DONIO VAŽNU ODLUKU, SLJEDEĆE SEZONE BOKSUJE ZA NJIH: Pojavio se na dodjeli i svojim govorom naježio sve!

VELJKO RAŽNATOVIĆ DONIO VAŽNU ODLUKU, SLJEDEĆE SEZONE BOKSUJE ZA NJIH: Pojavio se na dodjeli i svojim govorom naježio sve!

28. 06. 2020 - 08:25
0
Shares

screenshot-2Raznatović će sljedeće sezone boksovati za Sombor u Superligi Srbije

 

Iako u jeku priprema za svoj deveti profesionalni meč perspektivni srpski bokser Veljko Raznatovic danas se iz kampa na Avali na poziv Humanitarne organizacije "Junak" uputio uSombor gdje je bio specijalni gost na bokserskom spektaklu,prvom memorijalu Miroslav Gucunja.

Događaj u samom centru ovog vojvođanskog grada organizovan je u čast pokojnog Miroslava koji je sa samo 21 godinu dao život za Srbiju na Kosarama i kojeg njegovi sugrađaniSomborci nikada neće zaboraviti. Veljko je uručio plaketu pobejdniku turnira i majci Miroslava Gucunje,Kosani.

screenshot-1

- Velika mi je čast što sam bio dio Memorijala Miroslav Gucunja. Takve junake kao što je bio on  ne smijemo nikada da zaboravimo. Vrlo emotivan trenutak je bio kada sam majci srpskogjunaka,Kosani,dodjeljivao plaketu,naježio sam se. Do neba hvala Miroslavu. - u dahu je rekao Raznatović.

Organizator događaja Stojan Knezević, alfa i omega BK Sombor, obrazložio je odluku da baš Veljko uruči plakete.

img-20200627-wa0084-1000x0

- Raznatović je perspektiva našeg olimpijskog i profesionalnog boksa. Takođe je i veliki patriota i humanista - izjavio je Stole i otkrio da će Veljko sljedeće sezone boksovati bas za BK Sombor u Superligi Srbije.

Sport.ba/Alo

Učitaj još novosti