28. 06. 2020 - 08:15
"IDEJA ZA ORGANIZOVANJE ADRIA TURA BILA JE DOBRA" Ivanišević i...
907
Shares

"IDEJA ZA ORGANIZOVANJE ADRIA TURA BILA JE DOBRA" Ivanišević i Đoković jesu zaraženi, oglasio se i jednu stvar zauvijek razjasnio

28. 06. 2020 - 08:15
0
Shares

Trener Novaka Đokovića poručio da je ideja o organizaciji Adria tura bila dobra i da je bila od velike pomoći teniserima.

Slovački teniski stručnjak, koji već godinama tjesno sarađuje sa najbojim svjetskim teniserom Novakom Đokovićem svjestan je besomučnih napada na njegovog pulena, a i sam osjeća besmislenost i težinu prozivki koje se upućuju na Noletov računa.

2244579-novak-nemanja-nikolic-ff

- Ideja organizovanja Adria tura bila je dobra očigledno, poslije duge pauze na ATP turu, to je defintivno pomoglo igračima da se vrate na pravi put i da uživaju u tenisu u malo drugačijem konceptu. Svi učesnici došli su jer su mjere Vlade popustile, te mjere su svi poštovali, tako da je pogrešno upirati prstom jer su definitivno poštovali instrukcije Vlade - poručio je Vajda za Sportklub, pa svima koji su pozitivni na koronavirus poželeo brz oporavak:

- Sada je najvažnije da ostanemo mirni, a Noletu, Jeleni i svim učesnicima želim brz oporavak. Poslao sam Noletu i porodici mnogo podrške i pozitivne energije.

Sport.ba/Sportklub

Učitaj još novosti