27. 06. 2020 - 20:25
"NEMAM NOVCA, SAMOHRANA SAM MAJKA..." Milica Dabović PRODAJE...
907
Shares

"NEMAM NOVCA, SAMOHRANA SAM MAJKA..." Milica Dabović PRODAJE SVOJU ODJEĆU da bi preživjela, a na ismijavanja odgovara ovako!

27. 06. 2020 - 20:25
0
Shares

Ne tako davno bila je kapiten naše košarkaške reprezentacije. Sada - prodaje polovnu odjeću. Svoju.

Bivša košarkašica Milica Dabović na Instagramu prodaje sopstvenu garderobu. Objašavanja da u tome nema ničeg spornog, naročito zbog situacije u kojoj se ova 38-godišnjakinja našla.

screenshot-10

"Drage devojke, majke, kraljice... komade moje garderobe koju prodajem možete naći na mom insta storiju. Kao što neke djevojke znaju, garderoba je kvalitetna i prodaje se po pristupačnim cijenama. Ako ima nekih djevojaka kojima se sviđa, a nemaju dovoljno novca, uvijek možete da smanjite cijenu koju sam odredila, da budete sretne vi i sretna ja!", poručuje nekadašnji kapiten naše reprezentacije.

Tome je dodala da ne mari za pojedine osude jer sama odgaja sina i bez plate je.

"Ovo što radim je predstavljeno skandalozno, ali ja, kao i uvijek, ne marim za to, spojila sam lijepo i korisno... Sin mi je na prvom mjestu i duboko sam u ulozi samohrane majke! Novac je uviek potreban, pogotovo meni koja trenutno nemam platu kao samohrana majka! Hvala vam od srca, hvala divnim ženama što uvijek imaju tople riječi za mene... Voli vas vaša Mili", poručila je Dabovićeva putem društvenih mreža.

Milica Dabović, koja je sa košarkaškom reprezentacijom Srbije osvojila Evropsko prvenstvo 2015, a godinu dana kasnije i srebro na Olimpijskim igram au Rio de žaneiru, četvorostruki je prvak Srbije i dvaput šampion Jadranske lige.

Krajem 2017. rodila je sina Stefana, ali je njegovog oca Vuka zbog navodnog nevjerstva ostavila i od tada nasljednika odgaja sama. Sada skoro svakog dana, putem Instagram "priča" objavljuje fotografije najrazličitijih komada odjeće, od pantalona i majica, do cipela i grudnjaka, nudeći ih na prodaju kako bi prehranila sebe i sina.

Sport.ba/Blic

 

Učitaj još novosti