27. 06. 2020 - 19:38
NA AUKCIJI SNIMCI KOBIJA BRAJANTA KOJI SU SKRIVANI OD...
907
Shares
NA AUKCIJI SNIMCI KOBIJA BRAJANTA KOJI SU SKRIVANI OD JAVNOSTI: Početna cijena vrtoglava, snimci vrijedni pola miliona dolara!

NA AUKCIJI SNIMCI KOBIJA BRAJANTA KOJI SU SKRIVANI OD JAVNOSTI: Početna cijena vrtoglava, snimci vrijedni pola miliona dolara!

27. 06. 2020 - 19:38
0
Shares

Kobi Brajant, čovjek koji je bio legenda i prije nego što je pog.inuo, a koji je nakon toga postao neka vrsta božanstva, čovjek o kome se sve zna... Izgleda da nije baš tako.

U to bi trebalo da vas uvjere snimci "crne mambe" koji nikada ranije nisu stiglo do očiju javnosti, a koji će biti ponuđeni na aukciji 23. jula uz predviđenu početnu cijenu od oko 300.000 američkih dolara, a očekuje se rast do milion dolara.

kobebryant1

Kobi je, pre briljantne NBA karijere, bio jedan od velikih talenata, pa je zbog toga preskočio koledž i kao srednjoškolac sa svojih 17 godina se prijavio na draft.

Prošlo je skoro četvrt vijeka od tada, a 22 sata snimaka njegove igre i intervjua iz školskih dana u Filadelfiji biće ponuđeni na prodaju. I nadamo se prikazani javnosti.

Posebnu vriednost snimcima daje činjenica da neće biti mogućnosti razdjeljivanja i rasparčavanja nego će kompletan morati da bude kupljen odjednom, a u okviru tog "filma" naći će se i snimci mnogih drugih ikona svjetskog sporta poput Lebrona Džejmsa, Toma Brejdija, Šakila O Nila, Majkla Felpsa i Dvejna Vejda

Spremne su malo poznate priče poput one da je svojoj srednjoj školi donio titulu čekanu 53 godine, a najvaljuje se odnos od 60 odsto snimaka utakmica i 40 odsto intervjua.

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti