27. 06. 2020 - 19:38
ZGODNI TENISER ZBOG KOGA JE NOVAK U PANICI JE SERIJSKI...
907
Shares
ZGODNI TENISER ZBOG KOGA JE NOVAK U PANICI JE SERIJSKI ZAVODNIK: Bio je sa najzgodnijim teniserkama, a zbog jedne veze nastao je HAOS!

ZGODNI TENISER ZBOG KOGA JE NOVAK U PANICI JE SERIJSKI ZAVODNIK: Bio je sa najzgodnijim teniserkama, a zbog jedne veze nastao je HAOS!

27. 06. 2020 - 19:38
0
Shares

Bugarski teniser Grigor Dimitrov šokirao je javnost u regionu kada se povukao sa turnira Adria toura u Zadru, a zatim objavio da je pozitivan na korona virus.

I dok svijet prati situaciju oko korona virusa, Grigor u svijetu tenisa važi i za velikog zavodnika.

dimitrov-epa01-ff

Zgodni bugarski teniser je do sada bio u vezi sa Serenom Vilijams, Marijom Šarapovom i Nikol Šerzinger.

Prva je na ovoj listi bila Serena Vilijams. Tada najbolja teniserka svijeta i Grigor su bili u vezi 2012. godine. Njihova veza nije dugo trajala, možda i zato što je Bugarin uskočio u krevet kod Marije Šarapove.

Marija i Grigor su prvi put otvoreno pričali o svojoj vezi u Madridu 2013. godine. Ruskinja je kasnije otkrila da ju je Dimitrov kontaktirao preko svog agenta.

marija

Par je raskinuo 2015. godine, uoči turnira na Vimbldonu, kada je Marija saopštila da poslije ranog ispadanja na čuvenom grend slemu mora da se vrati na pobjednički put i da zaboravi na sve što joj odvraća pažnju.

Dimitrov ni ovog puta nije dugo ostao sam. Iste godine je počeo da se zabavlja sa Nikol Šerzinger. Slavna pjevačica je prvi put u januaru 2016. godine objavila da su zajedno, u tom trenutku nekoliko mjeseci.

nikol

Veza je poslije skoro četiri godine okončana 2019. godine. Pjevačica je krajem prošle godine objavila raskid.

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti