27. 06. 2020 - 09:53
Bogdan Bogdanović pružio podršku Đokoviću, pridružili se...
907
Shares
Bogdan Bogdanović pružio podršku Đokoviću, pridružili se Nurkić i Dončić

Bogdan Bogdanović pružio podršku Đokoviću, pridružili se Nurkić i Dončić

27. 06. 2020 - 09:53
0
Shares

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković na velikom je udaru kritika zbog organizacije Adria Toura nakon što se nekoliko tenisera, među kojima je i on, zarazilo koronavirusom.

Posljednjih dana stiže i podrška za Đokovića, a na Instagramu se oglasio i košarkaški reprezentativac Srbije i član Sacramento Kingsa - Bogdan Bogdanović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Žao mi je zbog nemilih dogadjaja koji se trenutno dešavaju Novaku. Znam da je najbolja namera stajala iza svega, kao i do sada, u svemu što je radio. Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je Novak pružio fanovima širom sveta, a posebno našoj Srbiji i našem narodu. On je deo Srbije i uvek će biti naš šampion. @djokernole Inspiracija si za mnoge, tako će biti uvek. Želim vam brz oporavak, istrajte i u ovim teškim vremenima. ????????❤️ I am truly sad about everything that is happening to Novak. I know that the best intention was behind everything, as before, in everything he did. Let’s not forget now how much he has given to fans around the world, and especially to our Serbia and our people. He is part of Serbia and will always be a champion for our country. @djokernole you are an inspiration for many, it will always be like that. I wish you a speedy recovery, we all must persevere in this difficult time.

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) on


"Žao mi je zbog nemilih događaja koji se trenutno dešavaju Novaku. Znam da je najbolja namjera stajala iza svega, kao i do sada, u svemu što je radio. Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je Novak pružio fanovima širom svijeta, a posebno našoj Srbiji i našem narodu. On je dio Srbije i uvijek će biti naš šampion", napisao je Bogdanović i dodao:

"Novače, inspiracija si za mnoge, tako će biti uvijek. Želim vam brz oporavak, istrajte i u ovim teškim vremenima".

screenshot-1039


Bogdanovićevu objavu komentarisali su i Jusuf Nurkić, kao i Luka Dončić, a i oni su odlučili pružiti podršku najboljem teniseru svijeta.
  Izvor: klix.ba

Učitaj još novosti