25. 06. 2020 - 20:39
NI SIN STEFAN NIJE POŠTEĐEN Još jedan udarac na Novaka, sve je...
907
Shares
NI SIN STEFAN NIJE POŠTEĐEN Još jedan udarac na Novaka, sve je zgrozila fotomontaža Đokovićeve porodice

ADRIA TOUR

NI SIN STEFAN NIJE POŠTEĐEN Još jedan udarac na Novaka, sve je zgrozila fotomontaža Đokovićeve porodice

25. 06. 2020 - 20:39
0
Shares

Humanitarni teniski turnir Adria Tour je prekinut nakon što se doznalo da je Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom.

Testiranja na COVID-19 provedena su i na ostalim sudionicima turnira, a nalazi su bili pozitivni kod našeg Borne Ćorića te Dimitrovljeva trenera Christiana Groha i Đokovićeva kondicijskog trenera Marca Panichija.

novakdjokovic

Dan kasnije Novak Đoković se testirao u Beogradu i njegovi su nalazi bili pozitivni, a zaražena je i njegova supruga Jelena. 

'Pozitivan sam na COVID-19 kao i Jelena. Testovi djece su negativni. Ostat ćemo u samoizolaciji sljedećih 14 dana i ponovit ćemo testiranje za pet dana. Jako mi je žao što je naš turnir nanio štetu. Sve što smo ja i organizatori radili proteklih mjeseca bilo je čistog srca i iskrenih namjera', napisao je Novak u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Prvi tenisrt svijeta nedavno je izjavio kako se nema namjeru cijepiti bude li se pronašlo cjepivo protiv pošasti koja je posljednjih mjeseci paralizirala svijet. Sada na društvenim mrežama kruži fotomontaža na kojoj Novak, Jelena i sin Stefan grle injekciju. Na originalnoj fotografiji grle drvo.

Ova fotomontaža nepoznatog autora podigla je veliku prašinu i izazvala lavinu komentara. Novakov otac Srđan Đoković kao krivca da je koronavirus donio na zadarski turnir označio je bugarskog tenisera Grigora Dimitrova.

– Vjerovatno, jer je Dimitrov došao bolestan, to zna odakle. Nije se testirao u Zadru, nego na nekom drugom mjestu. Mislim da to nije u redu, ali dobro, što da se radi. Nanio je veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i nama kao porodici – rekao je Srđan Đoković za RTL i nastavio: – Nikome nije dobro, pa ni mom sinu. Moramo izaći jači iz ovoga i shvatiti da će sve proći, a na neki način moramo se i zaštititi.

Učitaj još novosti