25. 06. 2020 - 13:39
ALARM U SAKRAMENTU Ova tri igrača "kraljeva" pozitivna na...
907
Shares
ALARM U SAKRAMENTU Ova tri igrača

ALARM U SAKRAMENTU Ova tri igrača "kraljeva" pozitivna na korona virus!

25. 06. 2020 - 13:39
0
Shares

Čak tri igrača "kraljeva2 testirano je pozitivno na korona virus.

Badi Hild, Džabari Parker i Aleks Len, košarkaši Sakramento Kingsa, pozitivni su na Covid-19 , saopštili su američki mediji.

Novinar "Atletika" Šems Čaranija na Tviteru je objavio da su košarkaši zaraženi virusom Covid-19 i da će se priključiti ekipi kada se oporave.

- Testirao sam se juče u Sakramehntu i pozitivahn sam hna korona virus. Želim da se zahnvalim Sakramento Kingsima na odličnoj nezi i NBA zbog protokola koji su mi omugućili da to brzo prepoznam. Odmah sam ušao u izolaciju i radujem se ozdravljenju i ponovnom okupljanju sa saigračima u našoj borbi za plej-of - napisao je centar Sakramenta Aleks Len.

NBA liga saopštila je da će biti mnogo pozitivnih testova narednih dana i da se očekuje da će svi biti spremni za trening kamp u Orlandu koji počinje između 7. i 9. jula. Hild, Parker i Len su među poslednjim košarkašima koji su testirani pozitivno na koronu.

Među zaraženim igračima nalaze se i dvojica iz Finiksa, kao i srpski košarkaš Nikola Jokić, odnosno plejmejker Indijane Malkom Brogdon.

NBA liga trebalo bi da počne krajem jula, odnosno početkom avgusta

Učitaj još novosti