25. 06. 2020 - 12:56
SVI SE HVATAJU ZA GLAVU, POGLEDAJTE ŠTA JE PROMAŠIO FUDBALER...
907
Shares
SVI SE HVATAJU ZA GLAVU, POGLEDAJTE ŠTA JE PROMAŠIO FUDBALER INTERA: Video koji je obišao planetu

SVI SE HVATAJU ZA GLAVU, POGLEDAJTE ŠTA JE PROMAŠIO FUDBALER INTERA: Video koji je obišao planetu

25. 06. 2020 - 12:56
0
Shares

Inter je u 27. kolu Serie A odigrao kod kuće 3:3 sa Sassuolom, čime je njihov zaostatak narastao na osam bodova za vodećim Juventusom.

Do kraja je još 11 prvenstvenih dvoboja, ali čak i da Nerazzurri uzmu maksimalna 33 boda, teško je očekivati da će Stara dama prosipati bodove do te mjere da bi se klub iz Milana mogao vratiti u ozbiljnu konkurenciju za Scudetto.

Dapače, zbog ova dva izgubljena boda Inter bi se mogao početi osvrtati na fenomenalnu Atalantu, koja je nastavila gdje je stala i prije pandemije koronavirusa te im sada puše za vratom sa samo četiri boda zaostatka.

A sve je moglo biti drukčije da se u 64. minuti nije dogodila scena koja će sigurno konkurirati za promašaj godine, možda i odnijeti tu “laskavu” titulu.

Autor je bio Roberto Gagliardini, veznjak Intera. Prethodno je Romelu Lukaku pucao, gostujući golman odbio loptu, a na nju je natrčao Gagliardini, koji ju je samo trebao pogurnuti u praznu mrežu. Međutim, umjesto toga htio ju je zakucati pa je onako siledžijski raspalio i pogodio – prečku.

Hvatali su se u Interu za glavu u tim trenucima, bilo je to pri rezultatu 2:1. Da je Gagliardini poentirao, otišli bi na dva razlike i Sassuolo se vrlo vjerojatno ne bi vratio u utakmicu. Ovako, gosti iz Reggio Emilije u finišu su uspjeli ostati neporaženi i 

Učitaj još novosti