24. 06. 2020 - 23:05
Šibenka ima novog trenera, velikan bh. košarke preuzima klub...
907
Shares
Šibenka ima novog trenera, velikan bh. košarke preuzima klub iz Draženova grada

DŽENAN RAHIMIĆ

Šibenka ima novog trenera, velikan bh. košarke preuzima klub iz Draženova grada

24. 06. 2020 - 23:05
0
Shares

46-godišnji Dženan Rahimić novi je trener GKK Šibenke, javlja portal Šibenski.

Prošle je sezone bio pomoćnikom vodećem trenerskom dvojcu Miri Juriću i Ediju Dželaliji, a neko se već vrijeme špekuliralo da bi upravo ovu odluku mogla donijeti klupska vrhuška.

“Uprava kluba je donijela jednoglasnu odluku da Dženan Rahimić bude novi trener Šibenke. Činjenica je da smo u proteklom razdoblju razgovarali s više kandidata. Ali, nakon obavljenih razgovora odlučili smo kako Rahimić zaslužuje prigodu. On je domaći čovjek, dugo je uz ekipu i poznaje stanje u klubu u dušu. Nekako je bio logičan slijed događaja da on nastavi raditi taj posao. Svi ostali kandidati su govorili kako bi nešto čekali s obzirom na neizvjesnu situaciju. Rahimić je odmah bio spreman uzeti stvar u svoje ruke. Uostalom, on već nekoliko mjeseci vježba s našim mlađim igračima na Baldekinu i svi smo stava da jako dobro radi taj posao.”, rekao je Ante Burić, predsjednik kluba.

Košarkaška publika sjeća se Rahimića u dresu baš Šibenke, ali i Bosne, te Union Olimpije u kojoj je bio jedan od boljih igrača i nosilaca igre.

U trenerskoj je karijeri vodio ugasli Jolly i mostarski Student.

“Zahvalio bih se vodstvu kluba na ukazanom povjerenju. Velika je čast biti trener Šibenke. Odmah krećemo sa formiranjem seniorske momčadi koja će biti sastavljena od talentiranih mladih igrača, redom reprezentativaca i sa dvojicom-trojicom iskusnijih igrača.”, rekao je ovom prilikom.

Učitaj još novosti